Valikko Sulje

Kokous- ja juhlatiloja keskustassa

Juhlasaliin mahtuu helposti linja-autolastillinen juhlaväkeä.

Palvelualan Opisto Kuopio tarjoaa paitsi laadukasta koulutusta, myös monipuolisia tiloja monenkokoisiin kokouksiin, koulutuksiin ja juhliin.

Palvelualan Opisto Kuopio sijaitsee vain muutama sata metriä matkakeskukselta ja torilta. PAOKille on helppo tulla pitämään kokousta, koulutusta tai juhlimaan. Oppilaitoksen tilaus- ja juhlaryhmä vastaa kaikenlaisten tilaisuuksien kokonaispalvelusta, tilajärjestelyistä ruoka- ja juomatarjoiluun.
– Suurimmassa salissamme voi pitää vaikka 50 hengen koulutustilaisuuden. Häät, valmistujaisjuhlat ja syntymäpäivät onnistuvat suurempiinkin juhliin, sillä tilat ja luokat ovat monipuolisesti muokattavissa juhlakäyttöön. Tarjottavat voi hoitaa juhlaryhmämme kautta tai omilla antimilla. Halutessaan voi tuoda myös omat juomat, palvelusesimies Päivi Marttinen kertoo.

Palvelut tarjoiluista tekniikkaan

Myös kokousten ja koulutusten järjestelyt räätälöidään aina asiakkaan mukaan. Tilaustarjoilujen lisäksi myös PAOKin aulakahvio kahvila -ja lounaspalveluineen on asiakkaiden käytössä.
– Saman katon alta saa kattavat palvelut tiloista tarjottaviin, olipa kyseessä taloyhtiön kokous, yrityksen koulutuspäivät tai muu vastaava tilaisuus. Tiloissamme on nykyaikainen audiovisuaalinen varustus ja henkilökuntamme neuvoo ja auttaa kaikissa järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä, Päivi Marttinen lupaa.
PAOK järjestää toisen asteen ammatillista peruskoulutusta matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta valmistutaan kokiksi tai tarjoilijaksi, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon kautta valmistuu kodinhuoltajia ja toimitilahuoltajia sekä kiinteistönhoitajia. Opistosta valmistuu ammattitutkinnon kautta myös laitoshuoltajia ja kiinteistönhoitajia.

Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio
Palveluesimies Päivi Marttinen
puh. 044 035 5600
tilavaraukset@paok.fi
www.paok.fi