Valikko Sulje

Korkealaatuisen yrityssiivouksen osaajat

Savon Siivouspalvelu on hoitanut Kuopion Rakenneasennuksen siivouksen jo useiden vuosien ajan. Aila Kalske (vas.) ja Mirva Tilles tietävät, että konepajalla siivous vaatii erityistä osaamista ja ammattitaitoa.

Yritysten tiloihin kulkeutuu paljon likaa, soraa ja hiekkaa, joiden siivous vaatii laadukkaat välineet, ammattitaitoiset siistijät ja tehokkaat, mutta suojaavat pesuaineet. Ammattitaitoisen siivoojan käyttäminen on pitkällä tähtäimellä kustannustehokkaampaa kuin itse siivoaminen.

Savon Siivouspalvelu on siivonnut Kuopion Rakenneasennuksen tilat jo kuuden vuoden ajan. Pitkä yhteistyö on sen merkki, että homma toimii niin kuin pitää.
Teräsrakenteita valmistavalla konepajalla toimisto-, ruokailu- ja sosiaalitilojen lattialle ja ovenpieliin kulkeutuu vääjäämättä metallipölyä ja -öljyä.
– Haastavissa olosuhteissa on tärkeää pitää paikat puhtaina säännöllisesti. Jos siivousta ei ole asianmukaisesti tehty, sen kyllä huomaa äkkiä, Mirva Tilles Kuopion Rakenneasennukselta kertoo.
Hänellä on pitkä käytännön kokemus ja tieto siitä, mitä metallipölyn siivoaminen on, sillä hän siivosi itse yrityksen toimitiloja viidentoista vuoden ajan. Kun siivous on nyt ammattilaisten vastuulla, jää itsellä aikaa muuhun työhön.
– Savon Siivouspalvelu tekee myös rakennussiivouksia, joten heillä on vahva osaaminen ja ymmärrys sen suhteen, millaista siivousta tarvitaan. Ihan pelkkä toimistosiivous ei riitä.
Ennen kaikkea yritykselle on tärkeää yhteistyön helppous ja lopputuloksen laatu. Savon Siivouspalvelu vastaa siisteydestä niin hyvin, ettei sitä oikeastaan huomaakaan.
-Yhteistyö on ollut joustavaa ja aikataulumuutokset onnistuneet välillä lyhyelläkin varoitusajalla. Kun sovittu siisteystaso pitää, siihen ei tarvitse kiinnittää huomiota. On kuitenkin kiva, kun Siivouspalvelulta tulevat vanhat, tutut siistijät siivoamaan.

Puhdas työympäristö lisää tuottavuutta

Toimitusjohtaja Aila Kalske kertoo, että Savon Siivouspalvelun kohteissa käyvätkin pääsääntöisesti aina samat siivoajat ja tarvittaessa uudet kiertävät aina ensin kokeneempien mukana perehtymässä ja kohteisiin tutustumassa.
Hän myös muistuttaa, että siivous toimii parhaiten juuri silloin, kun paikat pysyvät puhtaina, eikä siitä koidu häiriöitä yrityksen omalle toiminnalle. Siivoussopimusta tehdessä huomioidaan kohteiden erilaisuus, asiakkaan tarpeet, kohteen vaatimat hygieniavaatimukset, tilojen yleinen kunto sekä käyttötarkoitus.
– Yhdessä sovitut toimintatavat takaavat, että siivous hoidetaan mahdollisimman vähän asiakkaan aikaa vieden. Toimimme itsestämme meteliä pitämättä, mutta lopputuloksena on huomattava etu koko työympäristölle. Puhdas ja siisti työympäristö lisää työympäristön miellyttävyyttä, turvallisuutta ja terveellisyyttä, ja on siten omiaan lisäämään myös työn tehokkuutta, hän muistuttaa.

– Kun ammattilainen huolehtii yritystilojen siisteydestä, pysyvät paikat puhtaina, viihtyisinä ja turvallisina, Aila Kalske muistuttaa.

Savon Siivouspalvelu

Kaivotie 38, 70700 Kuopio
puh. 050 321 6563
yhteydentotot@siivouskuopio.fi
www.siivouskuopio.fi