Valikko Sulje

Korkkarit kattoon!

Mustan Lampaan vakoojajännärin mielenkiintoinen henkilögalleria pistää neljän tunnin illallisella kannat kattoon riehakkaaseen 70-luvun malliin. Rooleissa ovat vasemmalta Anu Heiskanen, Antti Heikkinen, Janne Puustinen ja Tiina Naumanen.

Nyt on viimeinkin tullut aika lähteä viihteelle, varata pöytä ravintolasta ja nauttia keittiön antimista ja laadukkaasta ohjelmasta. Musta Lammas ja Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi ovat pikkujoulusesongin ja talven suosittuja juhlapaikkoja, joihin oma varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Tänä syksynä ja tulevana talvena juhlitaan elämyksellisesti. Hyvä ruoka viihtyisässä miljöössä nivoutuu saumattomasti ammattilaisten esittämiin ravintolateatteriesityksiin.

Vakoojia ja elämyksellistä illallista

Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi on vauhdikasta ravintolateatteria ravintola
Mustan Lampaan tunnelmallisessa salissa. Kylmän sodan aikainen, paikallishistoriaan pohjautuva esitys kietoutuu Mustan Lampaan loihtiman upean illallisen ympärille ja pitää katsojan jännityksessä viimeiseen suupalaan saakka. Luvassa on keittiömestari
Jere Hakkaraisen tiimin loihtima neljän ruokalajin illallinen juoneen sopivine juomineen, joka omalta osaltaan vie 70-luvulle ja kylmän sodan aikaisiin vakoojaseikkailuihin.
– Vauhdikas ja maukas vakoojajännäri on pikkujoulu- ja talvikauden ehdoton ykköshittimme. Tämä elämys on nyt todella mukava tarjoilla asiakkaille, ovathan esitykset siirtyneet alkuperäisestä aikataulusta vuodella eteenpäin. Nyt kautta jatketaankin sitten aina maaliskuulle saakka, kysyntää varmasti riittää ja haluamme mahdollisimman monen ehtivän mukaan seikkailuun, itsekin yhdessä roolissa näyttelevä ravintolapäällikkö Anu Heiskanen kertoo.

PIDOT! eikun paranee

Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi tarjoaa oivat puitteet monenlaiseen juhlamenoon, isommille ryhmille ja tilausravintolana. Pikkujoulusesongin hittituote on Ruokateatteri:
PIDOT! -teoksen uusi esityskausi. Esitys tarjoaa eksoottisia tanssinumeroita, lievästä täydelliseen vaihtelevaa todellisuuspakoa
– ja kinkkubingon. Illan aikana kohdataan Vuoden Valittaja, tutustutaan tillilihan itsetuntoon ja gastro-paranormaaleihin ilmiöihin. Esitys liikkuu riskiä kaihtamatta esiintyjän ja katsojan välisen vuorovaikutuksen rajoilla laulun, tanssin ja teatterin keinoin.
Pitojen viiden ruokalajin menun suunnittelusta vastaa Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin keittiömestari Janne Tirri ja ohjelmalliset pidot pistää pystyyn Tanssiteatteri Minimi.

Tilat kaikille juhlille

Musta Lammas ja Kuopion Klubi soveltuvat hyvin vaikka kokonaan varattavaksi, mikäli ollaan liikkeellä esimerkiksi työpaikan isommalla porukalla. Muutaman pariskunnan ryhmille Isä Camillosta ja Puijon Torniravintolasta
löytyy todella hyviä tiloja maisemapöydistä kabinetteihin.
– Haminalahden metsästysseuran maja puolestaan on ryhmille huippupaikka saunoineen. Klubi toimittaa sinne ruoat, mutta asiakkaat voivat tuoda omat juomat. Siellä ovat
aikoinaan juhlineet kaikki valtakunnan merkkimiehet Kekkosesta lähtien, joten Haminalahti sopii vaikka oman porukan jatko-osaksi Lampaan Vakoojajännärille, Heiskanen vinkkaa ja muistuttaa, että kaikissa Ravintolamestareiden ravintoloissa pidetään hauskaa turvallisesti, korona-ajan vaatimukset asiakasmäärissä, maskisuosituksissa ja pöytien riittävän väljässä sijoittelussa huomioiden.
– Nyt on lopultakin tullut aika lähteä ilon kautta liikenteeseen!

PIDOT! on keskitalven kuumin ja rasvaisin pikkujoulukabaree Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi

Ravintola Musta Lammas

Satamakatu 4, 70100 Kuopio
puh. klo 16 alkaen 017 581 0458
ravintola@mustalammas.net
myynti@ravintolamestarit.net
www.mustalammas.net

Kuopion Klubi

Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio
puh. 017 2612 170
klubi@ravintolamestarit.net
www.ravintolamestarit.net