Valikko Sulje

Kummisetä on maukas menopaikka

Tervetuloa nauttimaan kesästä Kummisedän terassille, toivottavat Mette Holopainen ja Laura Tikkanen.

Kummisetä on perinteikäs mutta samalla moderni ja moneen muuntautuva ravintola. Kummisedässä nautitaan tasokkaan keittiön antimista, viihdytään elävän musiikin parissa tai juhlitaan ihan vain omalla porukalla. Todella suosittu kesäkuopiolaisten ja matkailijoiden kohtaamispaikka on Kummisedän terassi.

Jos Kuopiosta etsii todella monipuolista ravintolaa, täyttää Kummisetä vaatimukset kirkkaasti. Yksi nauttii osaavan keittiön antimista kunkin sesongin mukaisesti, toinen viettää hauskan illan kavereiden ja elävän musiikin parissa ja kolmas varaa viihtyisän tilan omaan yksityistilaisuuteen häistä synttäreihin tai yrityksen kutsuvierastilaisuuteen.

Terassikesä on nyt parhaimmillaan

Kummisedästä on moneksi, ja kesäaikaan ravintolan terassi tuo oman lisänsä suosikkiravintolan tarjontaan. Ravintolapäällikkö Laura Tikkanen kertoo kesän olevan monipuolisesti vauhdikas.

– Kesäaikaan Kummisetä palvelee ketterästi ja joustavasti. Tiistaista lauantaihin on tarjolla keittiön a la carte -herkkuja ja kesän mittaan terassilla myös grillaillaan. Aukioloaikamme saattavat vaihdella eli kotisivujamme ja somea kannattaa seurata. Illallista varten pöytävaraus on suositeltava, mutta terassille ja Olkkariin voi piipahtaa vaikka kesädrinkille ihan matkan varrellakin, Laura vinkkaa.

Terassilla nautitaan myös kesälistan parhaita annoksia.

Hyvää musiikkia jo alkuillasta

Kummisedän todella suositut bändi-illat palaavat taas normaaliin viikkorytmiin syyskuun alussa. Keikat alkavat asiakasystävällisesti jo klo 21 maissa. Jos illan ohjelmassa on myös illallinen, on siirto ruokapuolelta pubiin saumaton.

Syyskaudella on tarjolla monipuolista musiikkia moneen makuun ja takuuvarmasti tanssilattiamme tulee taas olemaan ahkerassa käytössä. Nyt kesälläkin on livemusaa tarjolla lähinnä Kuopion omiin kesätapahtumiin liittyen. Myös alkukesästä ohjelmassa ollut K-50-disko oli menestys ja saa varmasti jatkoa syksyllä, Laura kertoo Kummisedän keikkatarjonnasta.

Monikäyttöistä juhlatilaa

Kummisetä on paitsi tasokas ruoka- ja ohjelmaravintola myös suosittu kohde erilaisille yksityistilaisuuksille ja juhlille. Ravintola suunnittelee ja järjestää yritys- ja perhejuhlat, häät, karonkat, muistotilaisuudet, pikkujoulut sekä muut kauden juhlat yksilöllisesti. Menut tilaisuuksiin vaihtuvat sesonkien mukaan.

– Käytössä on kaksi erikokoista juhlatilaa. Yläkerran tilausravintolassa on viihtyisät kabinettitilat 10-40 henkilölle ja pihapiirissämme oleva tunnelmallinen Kummin Aitta tarjoaa idylliset puitteet jopa 60 henkilölle. Molemmat tilat ovat tyylikäs osa vanhaa puu-Kuopiota. Myyntipalvelumme kertoo mielellään lisää erilaisista vaihtoehdoista, Laura Tikkanen opastaa.

Idylliseen Kummin Aittaan mahtuu jopa 60 juhlavierasta.

Ravintola Kummisetä

Minna Canthin katu 44 70100 Kuopio
puh. 017 369 9880,
myyntipalvelu puh. 044 3699 884
ti – to 16 – 22
pe 16 – 24
la 15 – 24
ravintola@kummiseta.com
www.kummiseta.com