Valikko Sulje

Kuopion Perinnetuote juhlii

Kuopion Perinnetuote on kirjaimellisesti nimensä veroinen kalakukkojen valmistaja. Yritys täyttää tänä syksynä kymmenen vuotta, mutta sen juuret ovat peräti 1930-luvulla. Kalakukkoja valmistetaan jo neljännessä polvessa, Aito Perinteinen Tuote -nimisuojan mukaisella reseptillä.

koliKuopion Perinnetuotteen kalakukot katoavat nopeasti laadukkaan perinneherkun ystävien ostoskasseihin ja kalatuotteet ovat tulleet useana vuonna palkituiksi kansainvälisillä elintarvikemessuilla ja lukuisilla Great Taste -tunnuksilla.

Lentäviä kalakukkoja jo neljännessä polvessa

Toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä kertoo, että raaka-aineiden tuoreus ja tiukasti valvottu laatu sekä aidot perinteiset valmistusmenetelmät ovat jatkossakin Kuopion Perinnetuotteen keskeiset arvot.
– Toimialalla kilpailu on kovaa ja kuluttajien sydämiin on vain yksi tie. Valmistusmenetelmät ja ennen kaikkea konstailemattomat raaka-aineet ovat maineikkaiden makujen salaisuus. Meillä kalakukot leivotaan oikealla voilla eikä muissakaan mutkissa oikaista. Samoin kalatuotteissa tinkimätön laatu on ykkösasia, bulkkitavaraa emme markkinoille tuo, Ylihärsilä linjaa.

Juu juu juustossa löytyy

Kuopion Perinnetuotteen kalakukkoja ja kalatuotteita myydään hyvin varustetuissa marketeissa ja tapahtumissa Kuopion seudulla ja eri puolilla Suomea, mutta Kuopion keskustassa asioidessa kauppahalli on aina varma valinta.
Kauppahallin Ykkösherkusta löytyy kalakukkojen lisäksi myös juustovalikoima, joka hakee Kuopiossa vertaistaan. Koko marraskuun ajan Ykkösherkun tiskillä riitti kuhinaa, sillä juhlavuoden kunniaksi Kuopion Perinnetuote ja Ykkösherkku laittoivat aitoja makuja myyntiin lyömättömään juhlahintaan. Kympin Juusto oli koko kuukauden kestävä synttäritapahtuma.
– Liian usein kuulee että ”hyvvee oes,vuan ee raski”. Nyt asiaan tuli muutos, sillä marraskuun aikana Ykkösherkussa myytiin kympin kilohinnalla muikkukukkoja ja erä italialaisia huippujuustoja. Alennus oli käytännössä yli 50 prosenttia normihinnoista. Ykkösherkussa on koko talven loistava tilaisuus testata jotain aivan uutta juustoa ja muikkukukkohan kruunaa aina ruokapöydän. Tarkista tarjoukset Ykkösherkun kotisivuilta ja eikun ostoksille, Markku Ylihärsilä toivottaa.

Meillä kalakukot leivotaan oikealla voilla!

Kuopion Perinnetuote Oy

Tototie 4, 70420 Kuopio
puh. 040 5454233
info@perinnetuote.fi, www.perinnetuote.fi

Ykkösherkku

Kauppahalli , 70100 Kuopio
puh. 040 7621928
ma – pe 9 – 17, la 9 – 15
info@ykkosherkku.fi, www.ykkosherkku.fi