Valikko Sulje

Laakeri-Centerissä ei levätä laakereilla

Kuopion Laakeri-Centerin Erkki Paasisalo (vas.), Mauri Partanen ja Jari Pylkkänen toimittavat muun muassa laakerit ja voimansiirtotuotteet nopeasti suoraan asiakkaan toimipisteeseen.

Oy Laakeri-Center Ab tuo maahan, varastoi ja myy korkealaatuisia laakereita ja voimansiirtotuotteita. Yrityksellä on useita omia maahantuotuja tuotemerkkejä, kuten japanilainen FYH sekä saksalaiset HFB ja IBC. Muita merkkejä ovat Schaeffler (INA/FAG) ja NTN-SNR.
– Toimitamme esimerkiksi laakerit ”laidasta laitaan”, suljetut ja avoimet voimansiirtotuotteet, hihna- ja ketjukäytöt, vaihteet, sähkömoottorit, akselitiivisteet ja korjauksessa käytettävät työkalut, Mauri Partanen esittelee.
Kuopion Laakeri-Center kuuluu valtakunnalliseen Oy Laakeri-Center Ab:hen, jolla on kahdeksan toimipistettä ja 44 työntekijää eri puolilla Suomea.
– Asiakkainamme on muun muassa teollisuuden kunnossapitoasiakkaita ja laiterakentajia.
Vinkkimme laitesuunnittelijoille on, että laitteissa kannattaa käyttää standardimittaisia standardiosia, joita valmistetaan tulevaisuudessakin, Erkki Paasisalo sanoo.
Laakeri-Centerillä on yli 47 000 tuotenimikettä, jotka varastoidaan Suomessa. Keskusvarasto on Hollolassa. Tavoitteena on, että tuotteet toimitetaan tilauksesta vuorokauden kuluessa suoraan asiakkaalle. Asiakas voi myös itse hakea tuotteensa Laakeri-Centerin toimipisteestä. Hyvien yhteyksien ansiosta toimitukset ovat tarvittaessa ulkomailtakin nopeita.
– Toimintamme valtteina ovat nopeus, työntekijöiden pitkä alan kokemus ja ammattitaito. Meillä Kuopion toimipisteen työntekijöilläkin on alan kokemusta yhteensä noin sata vuotta, Jari Pylkkänen kertoo.

Laakeri-Center Kuopio
Suvannontie 7, 70780 Kuopio
puh. 020 111 3670, ma – pe 9 – 16.30
myynti.kuopio@laakeri-center.fi
www.laakeri-center.fi