Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lounasravintola Silta palvelee Tehdaskadulla

Ravintolapalvelut

Kuopion lounasravintola Silta tarjoaa maittavaa lounasta Tehdaskadun upouusissa tiloissa. Tervetuloa tutustumaan, yrittäjä Sari Hallikainen toivottaa.

Kesäkuussa Kuopion laadukkaat lounasravintolat ovat saaneet joukkoonsa uuden tulokkaan. Haapaniemen Tehdaskadulle avattiin Lounasravintola Kuopion Silta.

Kuopion Haapaniemellä toimii lukuisia eri toimialojen yrityksiä. Uusi liike- ja toimitilakokonaisuus Qtio tarjoaa tilat monelle firmalle, joiden henkilökunnan ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan lounasaikaan. Yksi Qtion yrityksistä on Kuopion Lounasravintola Silta.

Laatulounasta monipuolisesti

Uuden ravintolan nimi on looginen, sillä yrittäjä Sari Hallikaisen toinen Silta-niminen ravintola Tervossa tunnetaan jo koko maakunnassa. Silta tiedetään laadukkaaksi ruokapaikaksi, eikä tämän nimen alla Kuopiossakaan olla toiminnan ydintä muuttamassa.
– Tarjoamme konstailematonta lounasruokaa eli laadukkaista, tuoreista raaka-aineista valmistettua kotiruokaa ja tarjolla on myös vegaaninen vaihtoehto. Asiakaspaikkoja on yhdeksänkymmentä. Lounasta on tarjolla kello 10.30 alkaen. Monipuolisen lounaspöytämme antimista saa virtaa loppupäiväksi niin ruumiillisen työn tekijä kuin päätteen ääressä työskenteleväkin. Palvelemme mielellämme myös muita kuopiolaisia, meille on helppo poiketa syömään hyvin uusissa, viihtyisissä tiloissa, Sari lupaa.

Pitopalvelua ympäri vuoden

Silta ei ole vain lounasta. Sillan pitopalvelu palvelee joustavasti, ei vain Kuopiossa vaan myös Tervossa, missä on jo useamman vuoden toiminut suosittu Tervon Lounas-Ravintola Silta. Sari Hallikainen vastaa myös niin Autotalo Hartikaisen kuin Kiitolinjankin ravintolatoiminnasta.
– Tarjoamme laadukkaat catering- ja pitopalvelutuotteet tilaisuuksiin niin yksityisille kuin yrityksillekin. Silta hoitaa myös yksityistilaisuudet kokouksista synttäreihin ja muistotilaisuuksiin, järjestettiinpä ne sitten asiakkaan tiloissa tai ravintolan tiloissa, Sari Hallikainen muistuttaa.

p
Kuopion lounasravintola Silta

Tehdaskatu 20
70620 Kuopio
Uuden ravintolan kuulumiset
Facebookista sivulta Lounasravintola Tervon Silta

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.