Valikko Sulje

Luonnollista hyvinvointia

Joona ja Hanna Liinamaa tarjoavat asiakkailleen luonnollisia hyvinvointipalveluja.

Hyvinvointikeskus Taika tarjoaa monipuolisia terveys ja hyvinvointipalveluja. Yritykseen kuuluu myös paljasjalkakenkiin erikoistunut Natural Feeling -kenkäkauppa.

– Terveys- ja hyvinvointipalvelujamme ovat muun muassa erilaiset hieronnat, perinteinen jäsenkorjaus ja rentoutusohjaus, yrittäjä Joona Liinamaa esittelee.

– Liikuntapalveluihin kuuluvat valmennus, kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja palautumisvalmennus.

– Meillä on asiaan koulutusta, osaamista, kokemusta, näkemystä ja herkkyyttä. Tarjoamme täsmäkeinoja kokonaisuutta hoitaen. Rentoutusohjaukset ovat mielikuvamatka eli ”mielen hierontaa”, Joona mainitsee.

Liikkuvuusharjoittelussa opetellaan käyttämään omaa kehoa ja tehdään moninivelliikkeitä. Palautumisessa voidaan käyttää Firstbeat Life -hyvinvointianalyysimittauksia.

Yrittäjä Hanna Liinamaa pyörittää lisäksi Natural Feeling -kenkäkauppaa myös verkossa. Myynnissä on eri vuodenaikojen paljasjalkakenkiä, kuten Feelmax, ja muita eurooppalaisia merkkejä.

Toiminnan periaatteina ovat luonnonmukaisuus, korkea laatu ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisuus.

– Paljasjalkakengät voivat olla monelle iso muutos ja antaa mahdollisuuden aloittaa uudelleen kävely tai juoksuharrastus, jotka ovat olleet jalkavaivojen vuoksi tauolla, Hanna kertoo.

Paljasjalkakengät mahdollistavat luonnollisen liikkeen.

Hyvinvointikeskus Taika

Kauppakatu 18, 2. krs
70100 Kuopio
puh. 040 051 7766
avoinna sopimuksen mukaan
info@hyvinvointikeskustaika.fi
www.hyvinvointikeskustaika.fi
www.naturalfeeling.fi