Valikko Sulje

Luonnollista ja pysyvää rasvanpoistoa

SKY-kosmetologi Natalia Kazantseva palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla, jota hän ylläpitää jatkuvalla kouluttautumisella.

Laitehoidot on voimakkaasti kasvava trendi kauneudenhoitoalalla. Tehokkaat laitehoidot auttavat moniin ihon haasteisiin. Suurin osa hoidoista voidaan tehdä vaikkapa ruokatauolla työpäivän välissä, sillä hoidot eivät kaipaa pitkiä toipumisaikoja.

Kauneushoitola NK Estetic sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 20, kävelymatkan päässä Kuopion torilta. NK Estetic tarjoaa monipuolisesti erilaisia kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyviä palveluita. Hoitolan kosmetologipalvelut sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille. Jokaisen hoidon yhteydessä annetaan ihonhoidon ohjausta sekä neuvoja kotihoidon tueksi.

Yrittäjä, SKY-kosmetologi Natalia Kazantseva palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla, jota hän ylläpitää alan koulutuksilla. Yritys on erikoistunut kasvojen ja vartalojen laitekosmetologiaan.

– Laitehoitojen ansiosta asiakkaidemme hoitotulokset ovat olleet tehokkaampia ja nopeampia, Natalia kertoo.

HIFU – kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. HIFU on tällä hetkellä tehokkain menetelmä kohottaa ja kiinteyttää ihoa ilman leikkausta.

Hoitolaitteella pystytään imeyttämään hoitotuote syvemmälle ihoon. Näin sen vaikutus saadaan tehokkaammaksi. Menetelmä antaa näkyvän ja kestävän hoitotuloksen.

– Pystymme tarjoamaan injektioita vastaavan hoitotuloksen ilman neuloja, kipua tai puudutusta. Laitehoidot aktivoivat entistä tehokkaammin ihon uudistumista ja aineenvaihduntaa häivyttäen ikääntymisestä aiheutuvia muutoksia.

NK Esteticin käytössä on amerikkalaisvalmisteinen Bio-Ultimate Gold -mikrovirtalaite, jolla vahvistetaan kasvolihasten jänteyttä ja rentoutetaan kireitä lihaksia. Hoito parantaa ihon palautumista solutasolla ilman injektiohoitoa. Laitevalikoimastamme löytyy myös Ultralift TM HIFU -laite. HIFU-hoito on tällä hetkellä tehokkain menetelmä kohottaa ja kiinteyttää ihoa ilman leikkausta, Natalia Kazantseva sanoo.

BIO-ULTIMATE GOLD – mikrovirtahoito on hyvä ratkaisu teille, ketkä vastustatte injektioita, botoxia ja etsitte muita keinoja pitämään ihoa ja kasvolihaksia hyvässä kunnossa.

Eroon ylimääräisistä jenkkakahvoista

Ainoana Suomessa NK Esteticilla on nyt käytössä huippusuosittu uuden teknologian rasvanjäädytyslaite Coolshaping 2. Laitteella tehdään Cryolipo-hoitoja, joka tuhoaa rasvasoluja jäädyttämällä. Menetelmä on kirurgista rasvaimua keveämpi ja hellävaraisempi. Se on ei-invasiivinen hoito, joka poistaa kehon rasvakertymiä, joista ei ole voinut päästä eroon terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta.

– Hoito kestää 45 – 60 minuuttia ja on turvallinen, kivuton ja tehokas. Laitteella on mahdollista työstää useampia vartalon osa-alueita samalla hoitokerralla. Toimenpiteen jälkeen asiakas voi palata takaisin normaaliin arkeen, sillä toimenpide ei vaadi toipumisaikaa ja lopputulos on luonnollinen.

Coolshaping 2 -laite perustuu uudenlaiseen, kohdennettuun rasvanpolttoteknologiaan, joka on kliinisesti tutkittu ja testattu. Laite pystyy poistamaan rasvaa kehosta pysyvästi ilman kirurgista toimenpidettä.

– Meillä kaikilla taitaa olla jossain kohden kehoa rasvakertymiä, joista eroon pääseminen ei meinaa onnistua millään, Natalia Kazantseva toteaa.

Cryolipo-hoito on tällä hetkellä yksi eniten käytetyistä menetelmistä kehon muokkaukseen sekä maailmalla että Suomessa.

 

Kauneus- ja hyvinvointipalvelu NK Estetic

Kuninkaankatu 20, 70100 Kuopio
puh. 041 311 4131
info@nkestetic.fi
www.nkestetic.fi