Valikko Sulje

Maalipinnat kuntoon

Meiltä kestävät ja ekologiset maalit sisä- ja ulkokäyttöön, Esko Tikkanen näyttää.

Nyt on juuri oikea aika ulkomaalaukselle

Teknoksen maalituotteet valmistetaan Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista. Kauneuden lisäksi ne lisäävät suojaa ja kestävyyttä kodillesi – kaikissa väreissä.

Legendaariset Virtasen maalit puolestaan sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Panulla alettiin maalata suomalaistaloja jo vuonna 1959. Suomen ensimmäinen vesiohenteinen talomaali on tullut puolen vuosisadan aikana tunnetuksi laadukkuudestaan ja turvallisuudestaan. Panu siis kestää niin sanotusti isältä pojalle, kertoo Kuopion Uunin ja Kaakelin Esko Tikkanen.

– Panu+ -talomaalin pinta on suomalaiseen maisemaan sopiva puolihimmeä. Kiillon ja puuta suojaavien aineiden ansiosta maalipinta on erittäin säänkestävä ja pysyy pitkään puhtaana. Likaa hylkivä pinta säilyttää myös värinsä hyvin.

Kuopion Uuni ja Kaakeli on Värisilmä-liike, josta löytyy lähes rajaton sävyvalikoima sisä- ja ulkomaaleja Unelmien värit -sävykokoelmasta.

Ekologiset sisämaalit parantavat sisäilman laatua

Kuopion Uunista ja Kaakelista saa myös kotimaisen Coloria Greenline -sarjan ekologisia sisämaaleja. Vesiohenteiset, hengittävät, muovittomat ja hajuttomat maalit auttavat parantamaan sisäilman laatua ja kohottavat sisätilojen hygieniatasoa. Greenline-maaleja on saatavana täyshimmeänä, himmeänä sekä puolihimmeänä ja niitä voi sävyttää useimpien sävykarttojen mukaan.

– Coloria on hajuton, muoviton, hengittävä, ympäristöystävällinen ja antimikrobinen sisämaali, joka ei valu eikä roisku, Esko Tikkanen kuvailee.

Lue lisää blogistamme.

 

Kuopion Uuni ja Kaakeli

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 366 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
uunijakaakeli.com