Valikko Sulje

Matkusta Aasian makujen maailmaan

K-Supermarket Matkuksessa on nyt tarjolla uutta virikettä ruuanlaittajille Aasia-teemalla ja liikkeen synttäreiden kunniaksi, kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen kertovat.

K-Supermarket Matkus viettää iloisia viisivuotissynttäreitään samoihin aikoihin kauppakeskus Matkuksen 10-vuotissynttäreiden kanssa viikolla 44. eli loka-marraskuun vaihteessa. K-Supermarket Matkuksen syksyn ruokateemana korostuu Aasia ja aasialaista ruokaa on tarjolla noin kuukauden ajan.

Kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen ovat iloisia siitä, että voivat yhdessä kauppakeskus Matkuksen kanssa juhlia synttäreitä.

Pitkän koronatauon jälkeen voidaan jälleen järjestää tapahtumia. Kettusetkin toivovat, että asiakkaat löytävät pikkuhiljaa takaisin kauppakeskukseen, sillä sehän on nyt täynnä hienoja tapahtumia.

– Meillä K-Supermarketissa on synttäriviikolla esimerkiksi torstaina makkaratarjoilu, perjantaina ämpärimarkkinat ja lauantaina wokkikokki. Tästä on hyvä startata loppuvuoden juhlasesonkeihin.

Kettuset kertovat, että heidän intohimonaan on kehittää K-Supermarket Matkusta edelleen tavallista parempana ruokakauppana, mikä kumpuaa rakkaudesta hyvään ruokaan ja ruuanlaittoon.

– Meille tuoreus, laatu ja maku ovat kunnia-asioita. Nämä tarjoamme iloisella ja aurinkoisella asiakaspalvelulla höystettynä. Valikoimistamme löytyy erilaisia ruokavaihtoehtoja niin helppoon ja nopeaan ruokahetkeen kuin hetkeen, jolloin asiakas haluaa hemmotella perhettään tai ystäviään, Sari ja Esa sanovat.

K-Supermarket Matkuksen palvelutiski Herkkutorilla on myös valmiita, omien ruokamestareiden tekemiä annoksia.

Aasia-ilmettä kaupassa

Asiakkaat seuraavat ruokatrendejä, ovat kiinnostuneita uutuuksista ja ruokaharrastuksen suosio jatkaa kasvuaan niin maailmalla kuin Suomessa. K-Supermarket Matkuksessa on nyt tarjolla uutta virikettä ruuanlaittajille Aasia-teemalla ja liikkeen synttäreiden kunniaksi. Valikoimaa on laajennettu entisestään aasialaisilla erikoisuuksilla, tarjolla on muun muassa korealaisia nuudeleita, japanilaisia virvoitusjuomia ja makeisia. Myös erilaisia intialaisia maustetahnoja ja -kastikkeita on lisätty valikoimaan.

Aasia-teema näkyy myös kaupan eri osastoilla esimerkiksi teemaan liittyvien hedelmien ja vihannesten tarjonnassa. Väriä myymälään on tuotu teemaan liittyvällä somistuksella, joka herättää asiakkaiden mielenkiinnon ja uteliaisuuden uutta kohtaan.

 

Aasia-teema näkyy kaupan eri osastoilla esimerkiksi hedelmien ja mausteiden tarjonnassa.

 

Maukasta ja kevyttä

Itämainen ruoka on maukasta, kevyttä ja vähärasvaista. K-Supermarket Matkuksen palvelutiski Herkkutorilla, joka palvelee maanantaista lauantaihin, on myös valmiita, omien ruokamestareiden tekemiä annoksia, kuten wokkeja ja curryja. Niitä saa lämpiminä tai kylminä ja asiakas lämmittää ne itse kotona.

Herkkutorille tulee lisäksi thai-ruoka-annoksia ravintola Samruaista ja tuoreet sushit vastapäisestä Luckiefun’s ravintolasta. Valmiit itämaiset ruoka-annokset siis lähestyvät ravintolaruuan tarjontaa.

 

Helppoa ja nopeaa

Kauppiaat kertovat, että Herkkutorilla talon omat ruokamestarit antavat mielellään reseptejä ja ruokavinkkejä, joten rohkeasti vaan asiakkaat kyselemään.

– Haluamme rohkaista asiakkaita kokeilemaan ja kokkaamaan jotain uutta ja erilaista. Ja tähän meiltä löytyy kaikki tarvittavat ainekset: tuoreet vihannekset ja hedelmät sekä mausteet ja pääraaka-aineina broilerit, lihat ja kalat helpossa muodossa.

Wokkauksesta tulee useimmille mieleen kiinalainen ruoka. Myymälästä löytyykin nyt laaja valikoima wokkiin soveltuvia suikaleita, vihanneksia ja mausteita helppoon ja nopeaan ruuanlaittoon.

– Yksinkertaisimmillaan ruuanlaitto on sitä, että paistat broilerisuikaleet, lisäät siihen valmiin kastikkeen tai kookosmaidon ja keität riisin tai nuudelit – valmista vartissa.  

Aasia-teema on jatkoa K-Supermarket Matkuksen aiemmille Italia-, grillaus- ja Meksiko- ruokateemoille. Myös erilaiset trendit ja sesongit ovat päässeet mukavasti esille.

Inkiväärillä saa ruokiin itämaista eksotiikkaa.

K-Supermarket Matkus

Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe klo 9 – 21, la 9 – 20, su 10 – 19
puh. 010 418 1111
www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-matkus
esa.kettunen@k-supermarket.fi