Valikko Sulje

Maukasta kesäpäivää terassilla

Nauti kaupungin sykkeestä Panchon terassilla.

Pancho Villan terassit sijaitsevat keskeisellä paikalla aivan Kuopion ydinkeskustassa. Puijonkadun puoleiselta terassilta pääsee seuraamaan torin vilinää lounasajasta alkaen iltaan saakka. Kauppakadun puolen terassi puolestaan sulautuu vilkkaan kävelykadun katveeseen.

– Lämpimät kelit tuovat tullessaan Panchon kesämenun, joka on voimassa kesäkuusta elokuuhun. Siltä löytyy monenlaista syötävää, esimerkiksi bocadillo-leipää, joka sopii nautittavaksi raikkaan juoman kanssa, ravintolapäällikkö Tiia Rossi kertoo.

Kattava menu

Pancho Villa on tunnettu maukkaista ja tuhdeista burgereistaan. Tarjolla on muun muassa juusto-, kana-, chili-, pekoni- ja halloumihampurilaisia, unohtamatta Meksikon vallankumous -hampurilaista, joka varmasti tainnuttaa kanveesiin kovimmankin nälän.

Ravintolan menuun kuuluvat hampurilaisten lisäksi mehevät pihvit, raikkaat salaatit sekä tietysti burritot ja tacot. Panchon listalla on huomioitu erityisruokavaliota noudattavat, ja lapsille on myös oma menunsa. Aterian kruunaa meksikolainen omenapiiras tai suklaafondant. Jälkiruokalistalta löytyy myös kauden sorbetti- ja jäätelöannos.

Pancho Villa on tunnettu maukkaista ja tuhdeista burgereistaan.

Pancho Villa

Puijonkatu 19 B, 70100 Kuopio
ma – ti 11 – 20, ke – to 11 – 21, pe 11 – 23
la 12 – 23, su 12 – 20
puh. 050 060 6078
www.panchovilla.fi