Valikko Sulje

Mieli tasapainoon, keho kiinteäksi

Body Bioenergy -kotihoitotuotteet tehostavat hoitolahoidon vaikutusta, Sirpa Lyytinen kertoo.

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jossa ihon ja rasvakudosten hermojärjestelmät yhdistyvät kehoon ja mieleen. Nyt on aika valjastaa mieli ja koko keho oman kauneuden ja hyvinvoinnin tueksi.
Diego Dalla Palman Body Bioenergy -vartalohoito parantaa ehkäisee ihon virheitä kuten selluliittia, paikallisia rasvakertymiä ja ihon veltostumista.
Taustalla on esteettinen kehopsykologia PNEI, joka yhdistää jo antiikin ajoilta kumpuavan viisauden moderniin tutkimustietoon.
– Kun energiat virtaavat vapaasti kehossa ja mieli voi hyvin, myös ulkoinen kauneus lisääntyy, Sirpa Lyytinen tiivistää.

Apua selluliittiin ja raskausarpiin

Jokaisen keho on yksilöllinen ja haasteetkin näin erilaisia. Vartalohoidossa paneudutaan sekä hoidossa käytettävien tuotteiden että hoitoon kuuluvan hieronnan kautta kunkin kehon yksilöllisiin tarpeisiin. OLI´VÎNE™ ACTIVE SYSTEMin aktiiviset vaikuttaja-aineet palauttavat ihosolujen toimintaa, stimuloivat aineenvaihduntaa ja lievittävät stressiä avaten ovet tasapainoiseen kehoon.
– Huolellisesti valitut ainesosat lisäävät hoidon tehoa. Esimerkiksi mistelinoksa ennaltaehkäisee ihon veltostumista. Hydroxyproliinin on puolestaan todettu tehoavan hyvin muun muassa raskausarpiin.
Ammattituotteiden ja yksilöllisen hieronnan yhdistelmä vähentää selluliittia, parantaa kehon siluettia ja lisää kiinteyttä. Rentouttava hoitotuokio tuo myös hyvää oloa ja lievittää stressiä.
– Tervetuloa siis kaunistumaan ja rentoutumaan niin sisäisesti kuin ulkoisesti Body Bioenergy -hoitoon.

Kauneushoitola
Sirpa Lyytinen
Puijonkatu 33, 70100 KUOPIO
ma – pe 9 – 17, la sopimuksen mukaan
puh. 017 364 4797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
kauneushoitolasirpalyytinen.fi