Valikko Sulje

Monikanavaista markkinointia

Keskellä komppaa MP Laitisen väki: Tarja (vas.), Elli, Mika, Jenni, Emppu, Minna ja Mikko (oik. alhaalla) Laidoilla palloilee Monikanavapalvelun porukka: Jukka (vas.) Christina, Tuija, Olavi ja Pyry (oik.ylhäällä)

Monikanavapalvelun kustantama Savon XPress -lehti täyttää piakkoin huikeat 18 vuotta. Täysi-iän saavuttavan lehden tekemisen eri vaiheisiin on sisältynyt monia yllättäviäkin käänteitä, mutta kaikista näistä on selvitty sulavasti ja suorin vartaloin.

Aikakauslehtipaperille painetut tarinat tekevät tutuksi alueen ihmisiä ja palveluita. Huolella suunnittelut artikkelit avaavat ikään kuin yrityksen ikkunan ja auttavat lukijaa ostopäätöksen tekemisessä. Tarinan myötä yrityksestä avautuu esille muutakin kuin pelkkä logo.

XPress-lehden tarinat ovat jatkossakin luettavissa myös paperilla, mutta diginä nappaat ne esille, milloin ja missä vain. Www-sivuilta luet näppärästi näköislehden sekä tuoreimmat digitarinat, sieltä ne on helppo jakaa ja vinkata muidenkin luettavaksi.

Lehden tekeminen on tiivistä joukkuetyötä, jossa jokaisella pelaajalla on oma roolinsa, ja kukaan ei tee yksin maalia. Joukkueen on pysyttävä kasassa, jossa ratkaisevat syötöt tehdään yhdessä

Monikanavapalvelut ja MP Laitinen tekevät yhdessä monikanavaista markkinointiviestintää. Tämä kahden yrityksen välinen vuosia jatkunut kumppanuus on nyt syventynyt yhteiseksi tekemiseksi. Onnistunut markkinointi vaatii tänä päivänä asiaan paneutumista ja monikanavaisuutta. Siihen tarvitaan myös erilaista osaamista ja tästä tiimistä löytyy hyvin eri alojen osaajia.

MP Laitisen toiminta alkoi yli 30 vuotta sitten. Yritys on pitkäjänteisellä ja osaavalla työllä saavuttanut arvostetun aseman mainostoimisto- ja painotoiminnassa. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja niiden vaaliminen ovatkin yrityksen toiminnan kulmakiviä. Tähän tekevään ja osaavaan joukkoon on ilo kuulua.

 

Tuija Vartiainen
Yrittäjä
Monikanavapalvelut