Valikko Sulje

Muotia moneen makuun

Tennarit on varma kevään merkki! K-Citymarket Päivärannan jalkineosastolta löytyvät jalkineet monenlaiseen menoon. Henkilökunnan puoleen voi aina kääntyä ja apua kysyä valintoja tehdessä, Minna Parviainen muistuttaa.

K-Citymarket Päivärannan pukeutumisen osasto on valmiina kevääseen. Tarjolla on värien ilottelua, rentoa pukeutumista ja laadukkaita jalkineita.

Citymarketissa vaateostokset hoituvat kauppareissun yhteydessä. Päivärannan monipuolinen pukeutumisen, jalkineiden ja urheiluvaatteiden osasto tarjoaa monenlaista herkkua kevään asuvalintoihin. Laadukas ja monipuolinen tarjonta onkin laitettu asiakkaiden keskuudessa merkille. Ja kun valikoimat päivittyvät uutuuksilla viikoittain, kannattaa tarjonta käydä tarkistamassa säännöllisesti.
Tavaratalopäällikkö Mira Potaseff kertoo, että valikoimat kootaan monipuolisiksi. Tarjolla on tuotteita eri hintakategorioissa, niin brändejä kuin hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, huokeampia vaihtoehtojakin.
– Vaatemerkeistä esimerkiksi b.young ja Fire & Glory ovat olleet meillä jo useamman vuoden ja ovat löytäneet uskolliset käyttäjänsä, hän kertoo.
Kevät on myymälässä uudistumisen aikaa ja uusia malleja tuleekin myyntiin jatkuvasti. Kevään muoti on värikästä ja rentoa. Jo parin vuoden ajan rennot, mutta myös töihin sopivat asut ovat olleet suosittuja ja tämä trendi näkyy edelleenkin.

Suosikkikengät jalkaan

Myös jalkineista löytyy valikoimaa monenlaiseen menoon, jalkaan ja budjettiin. Esimerkiksi Clarks, Caprice ja Ecco sekä urheilukenkien puolella Skechers ovat suosittuja merkkejä. Lumien sulaessa yksi varma kevään merkki on vetäistä jalkaan uudet tennarit tai sporttisemmat liikuntakengät.
Niin kenkä- kuin pukeutumisasioissakin kannattaa kääntyä tarvittaessa rohkeasti henkilökunnan puoleen. Asiantunteva apu on aina lähellä.
– Olemme täällä asiakkaita varten ja valmiina palvelemaan. Usein asiakkaat lähestyvät häiriötä anteeksipyydellen, mutta se on turhaa. Meiltä voi aina kysyä neuvoa, tavaratalopäällikkövalmennettava Minna Parviainen muistuttaa.
Potaseff ja Parviainen vahvistavat sen, minkä moni asiakas on itsekin huomannut. Ajatus marketista itsepalvelumyymälänä on mennyttä, eikä päde tämän päivän palvelukulttuuriin.
– Haluatpa sitten hoitaa ostokset itse tai myyjän avustuksella, molemmat onnistuvat meillä.

Myös koti pukeutuu kevääseen

Monipuolisen pukeutumis- ja jalkineosaston lisäksi kodin ja sisustamisen osasto päivittyy jatkuvasti kevään uutuuksilla.
– Myös sisustukseen löytyy pukeutumisen tavoin sekä merkkituotteita että edullisimpia vaihtoehtoja.
Yksi odotettu kevään merkki on grillauskauden alkaminen. K-Citymarket Päivärannan grillausosasto onkin komea. Kannattaa siis olla hyvissä ajoin liikkeellä ja hankkia grillaustarvikkeet valmiiksi kotiin ja mökille.


Pukeutumisen osastolta löytyy niin laatumerkkejä kuin edullisempiakin vaihtoehtoja. Kevään muodissa korostuvat värit ja rentous, tavaratalopäällikkö Mira Potaseff ja tavaratalopäällikkövalmennettava Minna Parviainen kertovat.

K-Citymarket Päiväranta

Päivärannantie 18, 70420 Kuopio
ma – su 7 – 22
puh. 010 5379600