Valikko Sulje

Muotia moneen menoon

Piattacón monipuolisista valikoimista löytyvät yksilölliset asut vapaa-aikaa, arkeen ja juhlaan. – Kaikki mitä nainen tarvitsee, Piatta Miettinen korostaa.

Kevään ja kesän trendeistä löytyy laajasti vaihtoehtoja kaikkeen pukeutumiseen uusissa malleissa ja raikkaissa väreissä.

Piattacón monipuolisista ja yksilöllisistä valikoimista löydät upeat tyyliisi sopivat kesäiset asut.

– Kirkkaiden merellisten värien, kuten turkoosin ja vihreän rinnalla kulkee muun muassa puhdas punainen. Myös maanläheiset värit kuuluvat valikoimaamme, Piatta Miettinen kertoo.

Eipä ihme, että sana on kiirinyt myös Kuopion ulkopuolelle. Liikkeeseen tullaan ostoksille kauempaakin ja verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden.

– Postitamme säännöllisesti tilauksia ulkomaille, muun muassa Saksaan, Italiaan ja Etelä-Afrikkaan, kuten tietysti myös kaikkialle kotimaahan. Ja kanta-asiakkaita on kertynyt jo yli 6000.

Ammattilaisten joukko palvelemassa

Monipuolisten valikoimien lisäksi suosiota kasvattaa ammattitaitoinen ja omistautunut asiakaspalvelu. Piatta itse on pitkän linjan muotiammattilainen.

Hän jakaa myös kiitosta henkilökunnalleen.

– Meillä on aivan upea, erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Harvoin löytyy yhtä paljon osaamista yhdestä myymälästä.

– Asiakkaamme voi olla varma, että olipa työvuorossa kuka tahansa, hän saa meiltä omistautunutta ja osaavaa asiakaspalvelua.

Asu viime silausta myöten

Asujen lisäksi Piattacón valikoimista löytyvät myös laukut, kengät, korut, vyöt ja muut asusteet.

Uuden asukokonaisuuden voi siis viimeistellä yksityiskohtia myöten kuntoon. Valikoimissa on paljon brändejä, joita ei muualta Suomesta saa.

Hyvä tapa päivittää vaatekaapin sisältöä ovat suositut kanta-asiakasillat.

– Järjestämme mielellämme pukeutumisiltoja esimerkiksi kaveri- tai työporukoille, Piatta vinkaa.

– Tervetuloa sovittamaan vaatteita omassa tutussa porukassa, ammattitaitoisen henkilökunnan opastamana!

Asusteet täydentävät kokonaisuutta.

 

Piattaco

Kauppakatu 49, 70110 Kuopioma – pe 10 – 18, la 10 – 15puh. 044 700 4600info@piattaco.fiwww.piattaco.fi