Valikko Sulje

Näkemisen vapautta nykyaikaisella silmäleikkauksella

Paikallinen silmäsairaala toimii asiakaslähtöisesti ja joustavasti, Petri ja Maiju esittelevät.

Jos silmälasit tai piilolasit häiritsevät elämää esimerkiksi liikuntaharrastuksissa tai työtehtävissä, asian voi korjata helposti silmäleikkauksella. Silmäsairaala Hymyn huippulaitteilla tehtävät silmäleikkaukset ovat turvallinen ja tehokas tapa kohentaa jokapäiväisen elämän laatua.

Monet harrastukset tai suomalainen ilmasto eivät suosi silmä- tai piilolasien käyttöä. On myös useita työtehtäviä, joissa suojalasien käyttö on pakollista ja jatkuvaa, jolloin silmälasien käyttö samalla on hankalaa. Nykyisin yhä useammat voivat päästä eroon silmä- tai piilolaseista silmäleikkauksen avulla.

Silmäsairaala Hymyn silmäkirurgina toimii Petri Rekonen, jonka kokemus taittovirheleikkauksista on vertaansa vailla Pohjois-Savossa. Hän on yhdistänyt pitkän kokemuksensa ja ammattitaitonsa yksilölliseen ja ihmisläheiseen palveluideologiaan.

Olemme paikallinen silmäsairaala, joka tarjoaa silmälääkärin ja silmäkirurgian palvelut joustavasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Asiakkaillemme on myös tarjolla sairaanhoitajan tekemät maksuttomat hoitoarviot, Rekonen esittelee.

– Toimimme hyvässä yhteistyössä laadukkaan Mehiläinen-konsernin kanssa eli yrityksillä on sama osoite ja yhteinen ajanvarausjärjestelmä.

Petri Rekosella on yli 25 vuoden kokemus silmäkirurgiasta.

Käytössä Zeissin huippulaitteisto

Silmäsairaala Hymyllä on maailman parhaat ja lajinsa ainoat laitteet Itä- ja Pohjois- Suomessa. Silmäleikkauksissa käytössä on Zeissin Visumax 800 -laitteisto. Sillä laserointiaika on vain noin 10 sekuntia, mikä on kolme kertaa nopeampaa verrattuna vanhemman sukupolven laitteistoihin. Sairaanhoitaja ja laserteknikko Maiju Tanskanen kertoo, että laitteet ovat nopeita, tehokkaita ja turvallisia. Uusin tekniikka tekee leikkauskokemuksesta asiakkaalle kivuttoman ja aiheuttaa vähemmän infektioriskiä. Niinpä potilas toipuu nopeasti ja näkee aiempaa paremmin.

Silmäkirurgi Petri Rekonen ja sairaanhoitaja Maiju Tanskanen tekevät silmäleikkauksia turvallisesti ja tehokkaasti maailman parhaalla Zeiss-laitteistolla.

Taittovirhe ja ikänäkö kuntoon

Laserleikkaukset ovat taittovirheen korjausmenetelmä, joka yleisimmin tehdään noin 18 – 60-vuotiaille asiakkaille. Silmäsairaala Hymyllä on käynnissä laserleikkauskampanja, joka koskee vuoden loppuun mennessä tehtyjä leikkausvarauksia. Laserleikkaukset ovat siis nyt aiempaa edullisempia. Femtolasik- leikkauksen hinta on 995 euroa / silmä ja SMILE-leikkauksen hinta on 1 195 euroa / silmä.

Linssileikkaus on nopeasti yleistynyt toimenpide keski-iässä lisääntyvien näkemiseen liittyvien ongelmien hoitona.

– Linssileikkauksessa ikänäön hoitona käytetään monitehokeinomykiöitä, jotka mahdollistavat hyvän lähi- ja kaukonäön molemmissa silmissä, Rekonen kertoo.

Leikkauksessa silmiin asennetaan keinomykiöt, ja asiakas ei enää tarvitse silmä- tai piilolaseja. Leikkaustulos on pysyvä eikä myöhemmällä iällä enää tarvita erillistä kaihileikkausta.

Keinomykiö kirkastaa näön

Kaihi oireilee näöntarkkuuden alenemisena sekä hämäränäön heikentymisenä ja toisinaan esiintyy lisääntyvää valonarkuutta sekä häikäistymistä.

Kaihi voidaan hoitaa turvallisesti leikkauksella. Silmäsairaala Hymyssä asiakas pääsee nopeasti ja jonottamatta kaihileikkaukseen. Kaihileikkauksen yhteydessä voi myös päästä eroon silmälaseista. Tuolloin keinomykiö valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan yksitehoisesta keinomykiöstä aina monitehokeinomykiöön asti.

– Me Silmäsairaala Hymyssä pyrimme aina yhdessä potilaan kanssa suunnittelemaan juuri hänen yksilöllisiä tarpeitaan vastaavan toimenpiteen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, Rekonen päättää.

 

Silmäsairaala Hymy

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A, 4. kerros
70100 Kuopio
Ilmoittautuminen: 2. kerros
puh. 010 517 4260
hymy@silmasairaalahymy.fi
www.silmasairaalahymy.fi
www.mehilainen.fi