Valikko Sulje

Näönhoitoa laserin tarkkuudella

Kuopion Näkökeskuksella tehdään jälkikaihinpoistoja. Kyseessä on nopea toimenpide, josta palautuminen on nopeaa, silmätautien erikoislääkäri Jarkko Jaatinen kertoo.

 Kuopion Näkökeskuksen palveluissa kattavat ja osaavat lääkäripalvelut yhdistyvät alan viimeisimpään teknologiaan.
Palveluihin kuuluvat perinteiset näöntutkimukset, silmänpohjan kuvantamiset ja silmän näkökenttätutkimukset. Lisäksi silmäskanneri mittaa silmistä yksilölliset biometriset mitat ja tämän tiedon avulla voidaan valmistaa juuri sopivat, markkinoiden parhaat silmälasilinssit.
– Lääkärimme ovat erittäin kokeneita ja kaikilla lääkäreillämme on kokemusta myös sairaalatyöstä. Meillä myös pääsee silmälääkärille nopeasti, usein jo samana päivänä tai ainakin parin päivän kuluessa. Erinomaista palvelua täydentää optikoiden osaaminen silmälasiasioissa, optikko-yrittäjä Vesa Tirkkonen kertoo.
Silmätautien erikoislääkäri Jarkko Jaatinen on samaa mieltä. Kun lääkäreillä on kattavasti perehtyneisyyttä erilaisiin silmäsairauksiin, voidaan lääkärikäynnillä tehdä hyvät alkututkimukset, mikä nopeuttaa mahdollisia jatkotutkimuksia.
– Meillä on osaamista esimerkiksi verkkokalvosairauksista, glaukoomasta sekä kaihikirurgiasta ja muusta silmäkirurgiasta. Hoitopaineet yliopistollisessa sairaalassa ovat tällä hetkellä kovat, joten voimme osaltamme purkaa jonoa ja nopeuttaa asiointia huolellisella ennakkotutkimuksella.

Nopeasti kaihista eroon

Kuopion Näkökeskuksella on kesästä asti tehty myös jälkikaihinpoistoja.
– Kyseessä on hyvin nopea ja yksinkertainen operaatio.
Alkuvuodesta käynnistetään myös yhteistyössä Lääkärikeskus Aavan kanssa kaihileikkaukset.
– Kaihi on kiusallinen vaiva, ja leikkaukseen jonottaminen puolikin vuotta voi olla pitkä aika. Kauttamme leikkaukseen pääsee jatkossa hyvinkin nopeasti, Jaatinen kertoo.

Kuopion Näkökeskus

Maljalahdenkatu 35, 70110 Kuopio
ma 10 – 18, ti – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 288 2200
info@kuopionnakokeskus.fi
www.kuopionnakokeskus.fi