Valikko Sulje

Nyt on tilaa yrittää!

Uusissa tiloissa on helppo hymyillä, Anssi Hyvönen ja Arttu Jokinen kertovat.

Kuopion Telkkistentiellä, aivan Kallaveden rannassa, löytyy 8000 neliötä toimitilaa erilaisten yritysten tarpeisiin. Yksi uusista vuokralaisista on Amphion.

Kaksiosainen kiinteistö koostuu uudesta ja vanhasta osasta, ja koko kiinteistöä kehitetään ja remontoidaan jatkuvasti. Vuokralaisilla onkin hyvät mahdollisuudet esittää toiveita tilojen suhteen.
– Muokkaamme tilat vuokralaisten tarpeita vastaaviksi. Tarjolla on tiloja aina yksittäisistä toimistoista ja pienvarastoista suurempiin kokonaisuuksiin asti ja ne sopivat niin yksityisille vuokraajille kuin yrityksille, Arttu Jokinen AJ Toimitiloista kertoo.

Ajanmukaiset tilat mittojen mukaan

Tuorein vuokralainen on juuri taloon muuttanut Amphion, jolle remontoitiin 1700 neliön tuotanto- ja kokoonpanotilat. Toimitusjohtaja Anssi Hyvönen on tyytyväinen.
– Kasvoimme entisistä tiloista ulos, ja täällä käyttöneliömme kaksinkertaistuvat. Mikä parasta, saimme nyt ajanmukaiset tilat. AJ Toimitilat on remontoinut ja muokannut tilat tarpeitamme vastaaviksi. On myös hyvä, että kiinteistön sisällä on laajentumismahdollisuuksia, jos sellaiselle on tulevaisuudessa tarvetta. Runsaan, usealta suunnalta tulevan luonnonvalon ohella, rakennuksen perusmitat mahdollistavat myös ensiluokkaisten, tuotekehityksessä tarvittavien kuunteluhuoneiden tekemisen, hän sanoo.
Nykypäivän yrityselämä vaatii monenlaisia ja muuntuvia tiloja. Arttu Jokinen muistuttaakin, että laajassa kiinteistössä on hyvät mahdollisuudet tehdä järjestelyjä, jos ja kun vuokralaisten toiminta kasvaa tai muuttaa muotoaan.
Myös mutkaton yhteistyö on tärkeää.
– Arvostan Artun hands on -meininkiä ja käytännönläheisyyttä. Jos on jotakin kysyttävää, Artun saa aina kiinni. Hänen kanssaan on kyllä ollut erittäin helppo tehdä yhteistyötä.

Monipuoliset mahdollisuudet

Jokinen kertoo, että kiinteistö mahdollistaa monenlaisen toiminnan. Yritysten lisäksi esimerkiksi urheiluseuroilla ja järjestöillä on ollut kiinnostusta liikuntatiloja kohtaan.
– Vuokrattavana on myös yksittäisiä toimistotiloja sekä pienvarastoja. Kiinteistössä toimii Pian Herkkuhetki, joten lounasravintola löytyy yritysten henkilökunnalle omasta takaa. Pihasta löytyvät myös laajat, maksuttomat parkkialueet sekä lastaussilta.

AJ Toimitilat Oy

Telkkistentie 2, 70460 Kuopio
Arttu Jokinen 040 824 0401
aj.toimitilat@gmail.com