Valikko Sulje

Oikeita ratkaisuja hyvään näkemiseen

Yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan tarjoavat asiantuntijaoptikot Niina Grönroos (vas.), Sami Gröhn ja Susanne Haataja.

Silmälasit, aurinkolasit, piilolasit, modernit kehykset ja silmälääkäripalvelut – kaikki löytyvät yksilöllisesti ja joustavasti palvelevalta Optisyke Optikolta Kauppakeskus Minnasta.

Optisyke Optikko on yksityinen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1969. Yksityinen yritys on joustava eikä sillä ole ketjuliikkeiden rajoituksia toiminnassaan. Rajoituksia ei ole liikkeeseen tultaessakaan, sillä yritykseen on esteetön pääsy kauppakeskuksen katutasossa.

Yritys toimii perinteisellä, hyväksi havaitulla tavalla eli esimerkiksi reunahioo itse linssit ja tarvittaessa myös korjaa silmälaseja. Näin työ on korkealaatuista ja palvelu nopeaa, ja asiakastyytyväisyys varmistetaan takuutyönä.

Nyt yrityksessä työskentelevät optikkosisarukset Susanne Haataja ja Sami Gröhn sekä optikko Niina Grönroos.

Elämänlaatu kohenee

– Asiakkaamme ovat yksilöitä, joilla jokaisella on omanlaisensa näkö, omat mittasuhteet ja värimaailma, koko, persoonallisuus ja budjetti. Meillä Optisyke Optikoilla on se osaaminen, jonka avulla jokaiselle löytyy juuri oikea näönkorjausratkaisu, Susanne Haataja kertoo.

– Silmälasit, aurinkolasti tai piilolinssit, joilla näkeminen on vaivatonta ja joissa viihtyy hyvin, parantavat elämänlaatua. Meillä on aikaa ja haluamme nähdä vaivaa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Parasta on iloita yhdessä asiakkaan kanssa uudesta tyylistä ja hyvästä näkemisestä.

Optisyke Optikon asiakkailla on mahdollisuus myös silmälääkäripalveluihin. Niistä vastaa silmälääkäri Tommi Karttunen, jonka vastaanotto on sopimuksen mukaan.

– Monet asiakkaista tarvitsevat useat silmälasit, ja myös piilolinsseissä on hyviä vaihtoehtoja. Silmä- ja aurinkolasien lisäksi meiltä löytyvät myös suojalasit voimakkuuksilla, Sami Gröhn vinkkaa.

Uusia kehysmalleja messuilta

Optisyke Optikon väki kouluttautuu jatkuvasti ja perehtyy uusiin teknologioihin. Myös alan muotia seurataan tarkasti, jotta asiakkaille voidaan esitellä uusinta uutta.

Mallistoja vaihtuu yleensä syksyisin ja keväisin. Susanne ja Sami käyvät myös mielellään alan messuilla syksyisin Pariisissa ja keväisin Milanossa seuraamassa alan kehitystä ja tilaamassa uusimpia kehysmallistoja liikkeeseensä. Niinpä tarjolla onkin monipuolinen ja yksilöllinen kehysvalikoima.

Monipuolisesta kehysvalikoimasta löytyy persoonallisia vaihtoehtoja.

Optisyke Optikko

Haapaniemenkatu 18
70100, Kuopio
puh. 017 262 2777
ma – pe 10- 18, la 10 – 15
optikko@optisyke.fi
www.optisyke.fi