Valikko Sulje

Olohuonemaista ravintolatunnelmaa Remar Portissa

Tervetuloa nauttimaan rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta uuden ajan kahvila-ravintola Porttiin, Minna Kananen (vas.), Kalle Jälänne ja Noora-Emilia Pekkarinen toivottavat.

Kuopion uudessa matkakeskuksessa avasi ovensa helmikuussa Ravintola Remar Portti, uuden ajan kahvila-ravintola.

Ravintola palvelee niin kaikkia kiinteistössä asuvia ja työskenteleviä, alueen asukkaita kuin matkakeskuksen asiakkaitakin. Aamuseitsemästä iltaseitsemään avoinna olevasta kahvilasta löytyvät oman keittiön tuotteet ja leivonnaiset, erikoiskahvit ja take away -salaatit ja -annokset sekä Päivärannan Citymarketin sushit.
Arkisin tarjolla on klo 10.30 – 14.30 maittava buffet-lounas ja maaliskuusta lähtien lounasta on tarjolla myös lauantaisin.
– Buffassa tarjoilemme rentoa ja maukasta kotiruokaa. Monipuolinen salaattipöytämme on todella upea ja näyttävä kokonaisuus. Saatavilla on myös liikelounasta pöytiin tarjoiltuna, yrittäjä Minna Kananen kertoo.

Kokousta viihtyisissä tiloissa

Ravintola Portti sopii erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien ja kokousten pitopaikaksi. Nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuihin kokoustiloihin sopii 13 tai tilat yhdistämällä 26 henkilöä.
– Meille voi tulla kokoustamaan koko päiväksi tai lyhyemmäksi ajaksi, esimerkiksi aamiais- tai lounaspalaverin merkeissä. Kokoustilassa voi nauttia esimerkiksi lounasbuffan antimia tai voimme räätälöidä tarjoilut toiveen mukaan.
Myös ravintolasali on ilta-aikaan käytettävissä yksityistilaisuuksiin ja sieltäkin löytyvät videotykki ja äänentoistojärjestelmät.

Mittojen mukaan tehty

Kananen kertoo, että päätös avata ravintola Porttiin on harkitusti tehty, suuri satsaus. Ravintolaan on haluttu tuoda rentoa ja olohuonemaista tunnelmaa. Viihtyisä tila houkutteleekin lounastamaan ja viettämään aikaa modernin matkakeskuksen vilskeessä.
– Halusimme avata ravintolan Kuopion keskustaan ja uskomme Porttiin tulevaisuuden vilkkaana liikepaikkana ja liikenteen keskuksena. Tilojen suunnittelussa olemme olleet itse mukana alusta asti ja ne on tehty toiveidemme mukaan. Myös ravintolan keittiö on suunniteltu itse ja täältä käsin toimii jatkossa myös juhlapalvelukeittiömme. Ravintola Pilotti Toivalassa ja Ravintola Aika Inkilänmäellä palvelevat entiseen tapaan.

Monipuolisesta take away -hyllystä löytyvät niin pienet kuin isot eväät matkalle tai töihin mukaan.

Ravintola Remar Portti

Puutarhakatu 9, 70300 Kuopio
ma – pe 7 – 19, la 8 – 14, su suljettu
puh. 041 313 2807, 040 570 7114
juhlapalveluremar@kolumbus.fi
www.remar.fi