Valikko Sulje

Osaaminen vahvaa kuin metalli

Henkilökunnan osaamisen lisäksi J-Metallikaluste panostaa moderniin ja monipuoliseen konekantaan. Kuvassa työnjohtaja Jarkko Sormunen.

J-Metallikaluste on alansa rautainen ammattilainen, joka valmistaa metallista mittatilaustyönä suurta ja pientä, niin yksittäiskappaleita kuin pidempiä sarjoja.

Yrityksen osaamisessa yhdistyvät moderni tekniikka ja perinteinen metallialan käsityötaito. Ammattilaisten käsissä metalli muokkautuu moneen muotoon. Metallialan erikoisosaajat valmistavat mittatilaustuotteet alusta loppuun, suunnittelusta aina valmiiseen tuotteeseen ja sarjavalmistukseen asti. Laaja tuotevalikoima ulottuu junttakoneen ohjaamoista kalakoukkuihin.
– Teemme esimerkiksi kalusterungot ja kaapit, ohutlevytyöt, kevyet teräsrakenteet, pulverimaalaukset alumiinityöt, osavalmistukset ja hitsauskokoonpanot. Myös haponkestävät ja ruostumattomat teräkset kuuluvat osaamiseemme, toimitusjohtaja Jarno Hiltunen kertoo.
J-Metallikalusteen riveissä työskentelee tällä hetkellä 16 henkilöä. Henkilökunnan vahvan ja monipuolisen osaamisen lisäksi yritys on panostanut moderniin konekantaan. Nämä yhdessä mahdollistavat ketterän ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn palvelun.
Myös hyvät tuotanto- ja varastotilat Kylmämäessä ovat keskeinen osa vuonna 2001 perustetun yrityksen toimintaa.

J-Metallikaluste

Hakekatu 14, 70800 Kuopio
Jarno Hiltunen
puh. 044 582 2566
j-metallikaluste@j-metallikaluste.fi
www.j-metallikaluste.fi