Valikko Sulje

Paikallista ja monipuolista taloushallintopalvelua

Syksyn tuulissa Jani Tikkanen, Sirpa Ruotsalainen ja Sanna Karvonen käänsivät uuden lehden Talouspalvelut TiMa Oy:ssä.

Taloushallintotoimisto TiMa Oy:n paikallinen, monipuolinen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu on vahvistunut entisestään, kun marraskuun alun liiketoimintakaupalla toimintaan liitettiin Tilitoimisto Sirpa Ruotsalaisen palvelut.

Kymmenen vuotta tilitoimistoyrittäjänä toiminut Sirpa Ruotsalainen kertoo, että hänen oma työmääränsä ja yrityksensä toiminta oli kasvanut niin paljon, että ratkaisuja täytyi tehdä asiakaspalvelun varmistamiseksi.

– En halunnut myydä liiketoimintaani isolle valtakunnalliselle ketjulle, joiden palvelu on erilaista kuin oma palveluideologiani. Neuvottelujen jälkeen päädyimme yhdistämään voimamme Talouspalvelut TiMa Oy:n kanssa, Ruotsalainen kertoo. Sisarukset Jani Tikkanen ja Sanna Karvonen jatkavat uuden, isomman yrityksen yrittäjinä ja Sirpa Ruotsalainen on aloittanut toimistopäällikkönä TiMan Kuopiontoimistossa. Ruotsalaisen henkilökunta eli kolme työntekijää on siirtynyt ns. vanhoina työntekijöinä TiMan palvelukseen.

Laajaa näkemystä eri toimialoilta

Jani Tikkanen ja Sanna Karvonen ovat tyytyväisiä yrityksensä uuteen kehitysvaiheeseen Kuopiossa. Yrityksellä on nyt yhteensä 20 työntekijää, ja toimistot ovat Kuopion lisäksi Siilinjärvellä ja Iisalmessa.

– Saimme liiketoimintakaupalla tiimiimme lisää osaajia ja samalla asiakaskuntamme laajeni entisestään. Tällä alalla on nyt melko vilkasta ja meilläkin on useita erityyppisiä asiakkaita. Tämä vaatii vankkaa osaamista myös taloushallintotoimistolta, Tikkanen ja Karvonen mainitsevat.

Jani, Sirpa ja Sanna tarjoavat laajentuneella TiMa-konseptilla jo totutun monipuolista ja osaavaa asiakaspalvelua.

Paikallinen ja osaava toimisto

Automaatio alalla lisääntyy, mutta aina tarvitaan henkilöitä töihin muun muassa mahdollisten virhetilanteiden korjaamiseen.

– Yrityksemme toiminnan painopiste on Pohjois-Savossa eli kilpailukeinonamme on myös paikallisuus. Meillä henkilökohtaiset asiakaskontaktit ovat myös toimistossamme mahdollisia, tarjoamme luottamussuhdetta ja yksilöllistä asiakaspalvelua, Tikkanen korostaa.

Karvonen huomauttaa, että yritysmaailmassa tulee uusia asioita eteen jatkuvasti. Kouluttautuminen ja lainsäädännön seuraaminen takaavat, että taloushallintotoimistolla on alan uusin tieto.

– Seuraamme tarkasti esimerkiksi verotus- ja kirjanpitolain kehitystä ja muutoksia. Uudistuksista ja niiden vaikutuksista asiakkaita tiedotetaan tehokkaasti, joten muutokset voidaan ottaa asiakasyrityksissä nopeasti ja oikealla tavalla huomioon.

Tikkanen kertoo, että TiMa tekee tiivistä yhteistyötä myös Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen kanssa toimintaansa aloittavien yrittäjien ohjauksessa. TiMa on mielellään mukana neuvonantajana yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Talouspalvelut TiMa Oy toimii yhteisvoimin asiakkaiden parhaaksi.

 

Talouspalvelut TiMa Oy

Siilinjärvi, Kuopio, Iisalmi
puh. 010 239 7370
ma – pe 8 – 16
toimisto@tima.fi
www.tima.fi