Valikko Sulje

Panchossa syödään myös sunnuntaisin

Tervetuloa ruokailemaan, Juho ja Tiia toivottavat.

Pancho Villa -ravintolaketjuun kuuluu yli 40 ravintolaa ympäri Suomea. Nimensä ketju on saanut meksikolaisen vallankumousjohtajan mukaan. Konsepti on kaikissa ravintoloissa sama: Pancho Villassa nautit hyvästä ruuasta rennossa tunnelmassa.

Ravintoloiden ruokalista on myös laaja, josta varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa. Valikoimiin kuuluvat tuhdit burgerit, mehevät pihvit, raikkaat salaatit, fajitakset, burritot ja tacot, unohtamatta upeita jälkiruokia.

– Panostamme tuoreuteen ja suosimme suomalaisia raaka-aineita. Lapsille on myös oma ruokalista, jolta löytyy vähämausteisia vaihtoehtoja, Kuopion Pancho Villan yrittäjä Kari Vepsäläinen kertoo.

Lounaalle Panchoon

Lounasta tarjoillaan noutopöydästä kello 11–14 välillä. Lounaalla on tarjolla myös lounashintaisia lautasannoksia. À la Carte-listalta tilaamista ei ole sidottu kellonaikaan.

– Huhtikuun burgerviikot tarjoavat uudenlaisia herkkuburgereita huhtikuun ajan. Keväällä ja kesällä järjestämme erilaisia teemaviikkoja ja tapahtumia. Meitä kannattaa seurata Facebookissa ja Instassa, päivitämme sinne tietoa tulevasta, ravintolapäällikkö Tiia Rossi muistuttaa.

Panchossa on oma ruokalista lapsille.

Jälkiruoka kruunaa aterian.

 

Pancho Villa

Puijonkatu 19B, 70110 Kuopio
ma – ti 11 – 20, ke – to 11 – 21, pe 11 – 23,
la 12 – 23, su 12 – 20
puh. 050 060 6078
www.panchovilla.fi