Valikko Sulje

Parhaat tuotteet tulevat läheltä

Kauppiaat Rauno Pasanen ja Marciane Lopes panostavat kesän makuihin ja tuoreisiin raaka-aineisiin.

Leppävirran keskustan suosittu kauppapaikka on K-Supermarket Leppävirta. Monipuoliset valikoimat ja hymyilevä palvelu tiedetään omalla kylällä ja muistetaan kauempanakin. K-Supermarket on laitettu viimeisen päälle kesäkuntoon, tilat ja valikoimat ovat huippukunnossa.

Asiakaslähtöisesti räätälöity valikoima ja henkilökunnan palveluasenne sekä asiantuntemus tekevät K-Supermarket Leppävirrasta suositun ostospaikan niin paikallisille kuin kesämatkan taittajillekin.
Runsas hedelmä- ja vihannesosasto piristää värikkyydellään ja tilavissa liiketiloissa mahtuu shoppailemaan makuja maailmalta, ja ennen kaikkea läheltä.
Leipäosastolta löytyy paikallisten leipomoiden tuotteita todella monipuolisesti, gluteenittomia herkkuja unohtamatta.

Tuoreudesta tinkimättä

K-Supermarket Leppävirran kalatiskillä myydään myös viereisen Unnukkajärven parhaita antimia. Palvelutiskien kalamestarit tuntevat asiakkaansa ja osaavat arvioida kalan menekin sesongeittain.
Kauppiaat Rauno Pasanen ja Marciane Lopes panostavat kesän makuihin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Supermarketin herkkutorilta löytyvät paikalliset tuoretuotteet helposti.
– Kalatiskin lisäksi kesäpöytään löytyvät tuoreet vihannekset ja marjat porkkanoista mansikoihin, ja muihin maan antimiin. Laadukasta lihaa löytyy vaativaankin makuun ja paistopisteeltä saa heti mukaan kunnon
leivät ja maukkaat pikkupurtavat, kauppias Rauno Pasanen luettelee.
– Kesäillan juomapuolelle löytyy hulppea kattaus eri olutlaatuja ja pienpanimoiden valikoima on laajimmillaan.
Kuuntelemme mielellämme asiakkaiden palautteita ja toiveita muokaten tarjontaa niiden mukaisesti.
Tuoreutta ja lähiruokaa arvostetaan ja tähän panostetaankin vahvasti lähituottajien kanssa tehtävällä yhteistyöllä, kauppiaat kertovat.

Asioinnit kertakäynnillä

K-Supermarket Leppävirta on pirteän kesäkunnan aito kokoontumispaikka. K-Supermarketin palveluiden lisäksi saman katon alta löytyy muitakin kylän palvelutarjonnan keskeisiä toimijoita.
– Apteekkiin ja Alkoon tullaan samasta ovesta. Mikäpä sen kätevämpää kuin hakea meiltä tuoreet raaka-aineet maittavaan kesäillalliseen ja naapurista siihen valittu viini.
Myös maksuautomaatti löytyy samasta kiinteistöstä. Ja nythän hinnatkin ovat aina varmasti kohdillaan ja päivitettynä, uudet diginäytöt säästävät aikaa hyllyillä ja senkin voimme nyt käyttää hymyilevään asiakaspalveluun, K-Supermarket Leppävirran väki lupaa.

Kauppias Rauno Pasanen kehottaa kokkaamaan rohkeudella.

K-Supermarket Leppävirta
Leppävirrantie 26,
79100 Leppävirta
040 176 1012
www.k-supermarket.fi