Valikko Sulje

Persoonalliset vaatteet saavat käyttäjänsä loistamaan

Anu Havula (vas.) päivittää vaatekaappinsa sisältöä säännöllisesti. Hänelle on tärkeää, että vaatekaapin sisältö ei lähde leviämään ja että uudet vaatteet sopivat entisten asujen kanssa yksiin. Myymäläpäällikkö Elina Oja auttaa valinnassa.

Kekäleen myymälässä sydämen asiana on jokaisen asiakkaan huomioiva palvelu. Toukokuussa tulee täyteen vuosi siitä, kun vaateliike aloitti toimintansa myös Kuopiossa.

Asiakkaat ovat olleet hyvin iloisia saadessaan vaateliike Kekäleen Matkuksen kauppakeskukseen. Myymälää oli jo odotettu, myymäläpäälikkö Elina Oja kertaa vuoden takaisia tapahtumia.

– Moni asiakas tulikin sanomaan, että ihanaa, kun olette nyt myös täällä. Olemme tulleet tänne asiakkaita varten, ja sydämen asianamme on antaa hyvää asiakaspalvelua.

Asut ja asusteet kevään ja kesän juhliin

Kekäleen myymälä on viihtyisä ja avara. Kokonaisuuksien näkeminen on helppoa, kun tuotteet sekä miesten että naisten valikoimasta ovat kauniisti esillä. Brändejä on edustettuna laaja skaala niin vaatteissa kuin kengissäkin. Myös muut asusteet kuten vyöt ja laukut löytyvät valikoimista.

Kevään uutuuksista Elina Oja nostaa esille housujen levenevät lahkeet ja puseroissa kauniit olkapäärypytykset. Myös farkku kaikissa muodoissaan on vahvasti esillä.

– Väriä ja printtikuosia on nyt runsaasti. Paljon maanläheisiä sävyjä, kuten hiekkaa, sinistä, vihreää ja vaaleanpunaista.

Miehille Oja suosittelee kevään ja kesän juhliin vaikkapa lilaa tai vihreää rusettia. Asusteeksi myös miehet voivat ottaa laukun.

– Näin kännykät ja avaimet pysyvät tallessa eivätkä pullota taskussa.

Vaatemyyjä Unna Ålander suosittelee rohkeasti värejä myös miehille.

Osta vähemmän, pidä enemmän

Kekäle on Suomen ensimmäinen vaatealan yritys, jolle on myönnetty kansainvälinen B Corp -vastuullisuussertifikaatti. Se kertoo, että yritys on sitouttanut liiketoimintansa tavoitteeksi myös positiivisen vaikutuksen yhteiskunnalle ja ympäristölle.

– Työn tavoitteena on luoda syvempää suhdetta pukeutumiseen. Kannustamme ostamaan vähemmän ja pitämään enemmän.

Pitämisen ideologia

Elina Ojan mukaan Kekäleen tavoitteena on luoda asiakaskokemuksesta muisto, joka saa asiakkaan loistamaan omana
itsenään.

– Meidät erottaa muista alan toimijoista asiakaskohtaamisten laatu ja henkilökunnan asiantuntevuus.

Pitämisen ideologian tueksi Kekäle tarjoaa kanta-asiakkaille sekä etuja ja palveluita, kuten Lempivaatevalmentajan ja Kekäle Second handin.

– Lempivaatevalmentaja auttaa ja opastaa löytämään juuri sellaiset vaatteet, joista pitää ja joita tulee pidettyä. Lempivaatevalmennukseen voi tulla vaikka ystävien kanssa. Lempivaatteen hankkiminen onnistuu myös käytettynä. Kekäle Second hand -tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassa ja myymälöissä.

 

Kekäle Kuopio Matkus

Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ark. 10 – 20, la 10 – 19, su 11 – 18
puh. 040 091 7056
kekale.fi