Valikko Sulje

PesulaMestarit palvelee nyt Volttikadulla

Tervetuloa asioimaan uusiin tiloihin Volttikadulle! Löydymme samalta tontilta Würthin kanssa, Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth toivottavat.

Kuopiolainen Pesulamestarit on kokenut pesula-alan ammattilainen, joka on palvellut niin yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin jo kohta kymmenen vuotta. Tasaisesti palveluitaan ja asiakasmääriään kasvattanut yritys pääsi keväällä muuttamaan aikaisempia huomattavasti laajempiin tiloihin Volttikadulle.

Mankeliteho moninkertaistui

Yrittäjä Jukka Rautakoski on muuttourakan jälkeen helpottunut ja samalla myös innoissaan. Nyt asiakkaita voidaan palvella entistäkin paremmin.

– Tilaa on nyt monin verroin enemmän ennen kaikkea itse pesulassa mutta myös asiakaspalvelussa ja toimiston puolella. Nyt likapyykki tulee yritysasiakkailta suurista pariovista sisään ja tulee puhtaana toisista ovista ulos. Erityisesti yritysasiakkaiden suuria pesumääriä jouduttaa uusi mankelimme. Nyt kone hoitaa M-viikkauksen nopeasti valmiiksi. Tämä tehostaa myös pöytäliinojen vuokrausta, jolloin liinat saa suuriinkin juhliin joustavasti, Rautakoski kertoo.

JR PesulaMestarit Oy

Volttikatu 5, 70700 Kuopio
puh. o40 676 3626
ma – pe 9 – 17
marras – joulukuussa myös la 10 – 14
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi