Valikko Sulje

Piilosuklaata ja patukkaperjantaita

Meillä mennään ilon kautta, vaikka nami, nami hupi -asteella. Poweria saadaan suklaasta ja musiikkia harrastaa moni. Rakkautta elämään ja huumorin kukka kukoistamaan, näistä on meidän tiimimme tehty. Don´t worry be happy! Ylärivissä; Jape ja Olli, keskellä; Kimmo, Tuija, Jarmo ja Aino-Maria, alhaalla; Pyry, Heidi, Christina ja Sami. Kuvauspaikka Kauppakeskus Minna, kiitos väreistä ja pensseleistä Kehysliike J. Sallinen. Suojahaalarit löytyivät tällä kertaa ihan omasta takaa. Vikkelästi kuvan nappasi Sami.

”Suklaan syömisen pitää tapahtua nopeasti, jotta se ei ennätä tarttua reunoihin”, toteaa tyynen rauhallisesti miespuolinen valokuvaajamme.
Olen lähes räkänaurun partaalla, kun hän jatkaa tarinaansa suklaan nautintatavasta. Hänen mielestään suklaa ei voi olla mitä tahansa suklaata. Sen pitää olla todella hyvää suklaata, jota nautitaankin sitten joka ikinen päivä!
Myös toinen tiimimme miespuolinen valokuvaaja paljastaa intohimoisen suhteensa suklaaseen. Tämän salasuhteen paljastus saa jo muutkin työkaverit kuulolle.
Hänelle piilosuklaa on jokapäiväinen pelastus. Huolellisesti jemmatut suklaapatukat ilahduttavat löytäjäänsä. Patukkapiiloja eivät ole edes lapset löytäneet, puolisosta puhumattakaan. Perheen alfauros saa siis ainakin vielä nauttia perjantai-illan suklaansa rauhassa, vaikkapa autotallissa.
Kuulun tähän suklaan vangitsemaan valtakuntaan. Kaapissani pitää olla aina suklaata. Toisin kuin tiimimme miehet en tee suklaapiiloja, vaan jätän ne reilusti esille, jotta ne ovat himon yltyessä heti saatavilla.
Suklaalevyjä, patukoita ja rasioita minulla onkin vaikka muille jakaa. Ja on niitä jaettu. Toimistomme neuvottelupöydällä on lähes aina suklaata tarjolla.
Joululahjasuklaista nautin vielä juhannuksenakin. Joku on keksinyt laittaa jouluna myytäviin suklaarasioihin päivämäärän, joka raukeaa jo helmikuussa. Ei se minua haittaa, antaa mennä vaan. Parasta ennen meni jo, mutta sehän ei tarkoita viimeistä käyttöpäivää. Syöjän kohdalla lienee samoin.
Kaikki, mikä tuo mielihyvää, rentouttaa. Olkoonpa se sitten suklaata tai sulkapalloa.
Tiimikuvassa suojaudumme suloisesti ja ajattelemme aidosti. Kaikkien meidän piti miettiä, mikä tuo henkilökohtaisesti mielihyvää tai liittyy yhteishenkeemme. Sarjana tuli kymmenen erilaista ilmaisua, jotka lienevät tiimimme tehokkuuden ja toimivuuden ydin.
Meillä mennään ilon kautta, vaikka nami nami hupi -asteella. Poweria saadaan suklaasta ja musiikkia harrastaa moni. Rakkautta elämään ja huumorin kukka kukoistamaan, näistä on meidän tiimimme tehty. Don ´ t worry be happy!

Tuija Vartiainen
Päätoimittaja