Valikko Sulje

Pimeän aikaan on hyvä kirkastaa ihoa

Uudella RESURFACE ² -hoitokokonaisuudella on saatu erittäin hyviä tuloksia erilaisiin ihoongelmiin. Hoito auttaa ylläpitämään kaunista ja heleää ihoa, kosmetologi Sirpa Lyytinen kertoo.

Ilmansaasteet, UV-säteily, hormonaalinen epätasapaino ja stressi saattavat aiheuttaa iholla pigmenttimuutoksia. Iho voi kuivua ja näyttää väsyneeltä ja samealta.

– Uusi RESURFACE ² -kasvohoito on tehokas tapa vaalentaa ihoa, kosmetologi Sirpa Lyytinen kertoo. – Ihoa uudistava, tehokas ja turvallinen hoito kuorii ihoa tasoittaen pigmenttimuutoksia, aknearpia ja pinnallisia juonteita tehden samalla laajentuneet ihokudokset vähemmän näkyviksi.

Tuotelinja sisältää REVIVYL™-ainesosaa, joka tehostaa ihon luonnollista uudistumisprosessia ja parantaa ihon suojauskykyä kuorivien hoitojen aikana.

– Kauneushoitolassa tehtävän hoidon lisäksi hoitoa kannattaa jatkaa myös kotihoitotuotteilla. Heleyttävä 24 h -voide, kirkastava seerumi, väriä korostava SPF50-suojavoide, kirkastava Vitamin C Essence -hoitoneste ja tasoittava naamio ovat sarjan tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti hoidon tehostamiseen.

Kauneushoitolassaan Sirpa Lyytinen käyttää laadukkaita Diego Dalla Palma Professional -tuotesarjaa. Sarjan tuotteita on myös myynnissä kotihoitoa varten.

– Yksilöllisen palveluni kulmakivi on suunnitella jokaiselle asiakkaalle sopiva hoitokokonaisuus, Lyytinen tiivistää.

– Ja mikäpäs sen mukavampaa kuin saada lahjakortti hoitoon tai tuotehankintoihin.

Hoitoa jatkat kotihoitotuotteilla.

Festive Kits -joulupakkaukset sisältävät laadukkaita ihonhoitotuotteita. Kaunis pakkaus takaa sen, että sinun ei tarvitse huolehtia lahjan paketoinnista. Täydellinen valinta pukinkonttiin.

Kauneushoitola Sirpa Lyytinen

Puijonkatu 33, 70100 Kuopio
ma – to 9 – 17, muut ajat sopimuksen mukaan
puh. 017 364 4797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
www.kauneushoitolasirpalyytinen.fi