Valikko Sulje

Pohjoisen makuja ja mystiikkaa pikkujouluihin

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa tunnelmalliset puitteet kaikenlaisiin juhliin.

Pikkujouluissa arki saa unohtua ja juhlassa pitää olla myös ripaus luksusta. Lapland Hotels Kuopio tarjoaa ydinkeskustassa Lapin tunnelmaan johdattavan miljöön. Gallá Kitchen & Barin loihtii aidot pohjoisen maut.

Lapland Hotels Kuopio on pikkujouluille elämyksellinen kohde, jossa kaikki yksityiskohdat on mietitty. Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo tunnelmallisten tilojen taipuvan monen kokoisen pikkujouluporukan tarpeisiin.

– Kirnuun mahtuvat isommatkin juhlat, tilaussauna Kuulea on luksusta pikkuporukalle ja tietenkin ravintolamme Gallá Kitchen & Bar tarjoaa upeita makuelämyksiä, taianomaista tunnelmaa, lämmintä yhdessäoloa ja Lapin lumoa keskellä Kuopiota.

– Seurueille pikkujoulujen viettoon suosittelemme upeita menujamme, jotka vievät juhlaväen elämysmatkalle Lapin makujen maailmaan. Elämykselliset menut ja isommille seurueille hyvin sopiva pikkujoulubuffet on räätälöity pohjoisen parhaista raaka-aineista, kuten myös joulunajan juhlapöytä, Siltala kertoo.

Omalla saunalla varustettu Kuulea-kabinetti taipuu hyvin pienen porukan tarpeisiin.

Gallá Kitchen & Bar tarjoaa upeita makuelämyksiä, taianomaista tunnelmaa, lämmintä yhdessäoloa ja Lapin lumoa keskellä Kuopiota.

Pieni lomamatka kotikaupungissa

Pikkujouluihin ja muihin juhliin on helppo yhdistää myös pieni staycation eli vapaasti suomennettuna lomamatka omassa kaupungissa.

Juhlien jälkeen voi nauttia makoisista unista Lapin mystiikkaa henkivissä huoneissa. Seuraava päivä alkaa pohjoisten makujen parissa maankuululla aamiaisella, joka on tarjolla kaikille, ei vain hotelliasiakkaille.

– Yhä useampi haluaa ottaa rennosti ja stressittä alusta loppuun. Kun kerrankin lähdetään viettämään kivaa iltaa hyvässä seurassa, ei haluta stressata missään vaiheessa. Kunnon unet ja loistava aamiainen, sitten on kiva palailla kotiin päin.

– Tietenkin juhliin usein tulee vieraita kauempaakin, jolloin yöpymispaketti on mitä luontevin lisä unohtumattomaan juhlaan. Oma myyntipalvelumme räätälöi juhlaporukalle elämyksen elementit paikoilleen, Siltala vinkkaa.

Juhlien jälkeen voi nauttia makoisista unista Lapin mystiikkaa henkivissä huoneissa.

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32
70100 Kuopio
myyntipalvelu puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com
www.laplandhotels.com