Valikko Sulje

Pohjoisen makuja ja mystiikkaa pikkujouluihin

Lapland Hotels tarjoaa tunnelmalliset puitteet kaikenlaisiin juhliin.

Pikkujouluissa arki saa unohtua ja juhlassa olla myös ripaus luksusta. Lapland Hotels Kuopio tarjoaa kaupungin ydinkeskustassa Lapin tunnelmaan ja pohjoisen makujen äärelle johdattavan miljöön ja Gallá Kitchen & Barin loihtimat aidot Lapin maut.

Lapland Hotels Kuopio on myös pikkujoulujen suhteen elämyksellinen kohde, missä kaikki yksityiskohdat on mietitty valmiiksi. Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo tunnelmallisten tilojen taipuvan monenkokoisen pikkujouluporukan tarpeisiin

– Kirnuun mahtuvat isommatkin juhlat, tilaussauna Kuulea on luksusta pikkuporukalle ja tietenkin ravintolamme Gallá Kitchen & Bar tarjoaa Lapin tunnelmaa keskellä Kuopiota. Seurueille pikkujoulujen viettoon suosittelemme upeita menujamme, jotka vievät juhlaväen elämysmatkalle Lapin makujen maailmaan. Elämykselliset menut ja isommille seurueille hyvin sopiva pikkujoulubuffet on räätälöity pohjoisen parhaista raaka-aineista, kuten myös joulunajan juhlapöytä, Siltala kertoo

Lapland Hotelsin aamupala on monipuolisuudessaan ja maittavuudessaan jo käsite.

 

Lapin taikaa ja staycationia

Pikkujouluihin ja muihin juhliin on helppo yhdistää myös pieni staycation. Juhlien jälkeisen taksijonon voi unohtaa ja nauttia makoisista unista Lapin mystiikkaa henkivissä huoneissa. Seuraava päivä alkaa pohjoisten makujen parissa maankuululla aamiaisella, joka on tarjolla kaikille, ei vain hotelliasiakkaille.

– Yhä useampi haluaa ottaa juhlat rennosti ja stressittä alusta loppuun. Kun kerran lähdetään viettämään kiva ilta hyvässä seurassa, ei haluta stressata missään vaiheessa. Kunnon unet ja loistava aamiainen, sitten on kivata palailla kotiin päin. Tietenkin pikkujouluihin ja vaikkapa sukujuhliin usein tulee vieraita kauempaakin, silloin yöpymispaketti meillä on mitä luontevin lisä unohtumattomaan juhlaan. Oma myyntipalvelumme räätälöi juhlaporukalle elämyksen elementit paikoilleen, Siltala vinkkaa.

 

Mitäpä jos juhlista ei lähtisikään taksiin tai bussiin, vaan omaan huoneeseen?

 

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32
70100 Kuopio
myyntipalvelu puh. 017 552 8802
www.laplandhotels.com

sales.kuopio@laplandhotels.com