Valikko Sulje

Pöytä on katettu – tervetuloa ostoksille!

Jesse (vas.), Joni, Virpi ja Jyrki Huttunen aloittivat K-Supermarketin kauppiaina kesäkuussa.

Uudistuneen K-Supermarket Petosen monipuolinen tarjonta herauttaa veden kielelle jo astuessa kauppaan sisään. Täältä löytyy kaikki tarvittava loppuvuoden ruokaostoksiin.

Jo ensivilkaisu antaa hyvän kuvan siitä, mitä kaikkea on tarjolla. Värikäs ja runsas hevi-osasto houkuttelee poimimaan ostoskoriin hedelmät, vihannekset ja juurekset.

Heti sen takana avautuu sesonkituotteiden osasto: tähän aikaan vuodesta hyllyt notkuvat joulusuklaista ja muista loppuvuoden herkuista.

– Meiltä voi kätevästi hankkia myös joulukorin, johon kokoamme asiakkaan toiveen mukaisesti tuotteita esimerkiksi 25 – 45 euron arvosta. Tämä on loistava lahjaidea ja esimerkiksi yritykselle helppo ja taatusti mieluinen tapa muistaa asiakkaita tai omaa henkilökuntaa joulun kynnyksellä, kauppias Jyrki Huttunen vinkkaa.

Tuoretta aamusta iltaan

Paistopisteeltä mukaan tarttuvat uunituoreet piirakat, pullat ja muut paistotuotteet. Yksi viime aikojen uutuuksista on salaattibaari, josta on kätevä napata lounas mukaan. Nälkä lähtee erinomaisesti myös tuoreella sushilla tai tuoretiskistä löytyvällä päivän lounaalla tai patongilla. Jyrki kertoo, että ruokavalikoimaa on haluttu panostaa erityisen paljon ja laajentaa sitä monipuolisilla uutuuksilla.

Herkkutorin tarjontaan kannattaakin tutustua huolella. Tiskin takana hääräilee nimittäin innokkaita ruokaosaajia ja tuotteet ovat sen mukaisia. Tuoreet lihat ja kalat, itse valmistetut pyörykät, patongit ja sekä perjantaisin pitsat, ovat kaikki huolella ja laadukkaasti valmistettuja.

Kauppiasperhe kauppaa kehittämässä

Tänä päivänä myös erikoisruokavaliot, vegetuotteet ja erilaiset terveelliseen syömiseen liittyvät ruokatuotteet ovat tärkeitä, ja ne ovat selkeästi esillä. Kaikkiaan K-Supermarket Petoselta löytyy yli 10 000 tuotetta. Ja se, mitä ei löydy, tilataan.

– Toteutamme kaikki asiakkaan toiveet, jotka vain ovat mahdollisia toteuttaa, Jyrki muistuttaa.

Kesäkuussa Petosella kauppiaina aloittaneilla Virpi ja Jyrki Huttusella on takanaan pitkä kauppiaskokemus. Myös perheen nuori polvi on kasvanut sisälle kauppiasmaailmaan ja Joni ja Jesse työskentelevät molemmat kaupassa. Petosella asiakkaita palveleekin yhden kauppiaan sijasta kokonainen kauppiasperhe.

– Olemme ensimmäisten kuukausien aikana kehittäneet ja päivittäneet kaupan toimintaa. Tämä näkyy uusina tuotteina, sekä tuotteiden esillepanossa, itsepalvelukassojen käyttöönotossa ja muissa käytännön asioissa. Kaikki tähtää siihen, että asiointi K-Supermarket Petosella on mukavaa, helppoa ja täältä löytyy kaikki mitä tarvitaan. Myös verkkokauppa ja kotiinkuljetus kuuluvat palveluihimme ja ovat isossa roolissa kaupan toiminnassa.

Monipuolisia palveluita täydentävät Postin palvelupiste sekä pakettiautomaatti. Saman katon alla toimii hyvässä yhteistyössä myös Petosen Apteekki, joten myös apteekkiasioinnit hoituvat kätevästi kauppareissulla.

K-Supermarket Petonen

Jalkasenkatu 5, 70820 Kuopio
ma – la 7 – 22, su 9 – 22
www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-petonen