Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Prunus persica

Reseptit

Tarvikkeet:
Säilykepersikan puolikkaita
After Eight -suklaata
(kannattaa varata runsaasti, koska niitä
tulee syötyä valmistuksen aikana)
Valmista on noin 15 minuutissa.

Laita uuni lämpenemään noin 170 – 200 asteeseen. Ota valmiiksi uunipelti ja laita siihen voipaperi. Valuta persikoista ylimääräinen neste pois. Asettele persikan puolikkaat uunipellille ja niiden päälle After Eight -suklaapalat.

Sitten tarkkana! Suklaa saa vain ”nötkähtää” persikan päälle. Ei saa paistaa! Ota komeus pois uunista ja ripottele pintaan kirjavaa strösseliä.

Anna persikoiden jäähtyä hetki. Asettele ne sitten leveän lastan avulla tarjoilulautaselle. Koristele suklaalla ja marmeladilla tai oman makusi mukaan!

Koristeluun:
Vihreät kuulat marmeladeja (näitäkin
varataan runsaasti, vähintään 500 gramman rasia, sillä niitä kuluu valmistuksen
aikana). Vihreät kuulat kiinnittyvät lautaselle
imukuppimaisesti, joten näin ne pysyvät
siistinä paikoillaan. Kuulien ja suklaan
lisäksi koristeluun voi käyttää mitä tahansa, mikä vain omasta mielestä tuntuu hetkeen sopivalta.

Kirjavaa strösseliä
Valmista suklaakastiketta (tuubissa olevaa,
koska sillä on helpompi tehdä kuvioita)

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.