Valikko Sulje

Punaturkilla tapahtumarikas juhlavuosi

Juhlavuoden kunniaksi Punaturkissa on teemakuukausia kaikille lemmikeille karvoihin katsomatta.

Pieneläinvastaanotto Punaturkki on palvellut kaikenkarvaisia asiakkaitaan Kuopion Satamakadulla jo kymmenen vuotta. Juhlavuoden kunniaksi on luvassa runsaasti teemapäiviä ja erilaisia tapahtumia.

Punaturkki on Suomen ensimmäinen Kiva Käsittelijä -klinikka. Tämän sertifikaatin saaneen eläinlääkäriklinikan koko henkilökunta on kouluttautunut ja sitoutunut varmistamaan stressitasojen minimoimisen eläinlääkärikäynneillä.

– Meillä ajanvarausaika on aina vähintään puoli tuntia. Aikaa varataan jokaiselle asiakkaalle aina riittävästi. Tämä on eduksi myös henkilökunnan työhyvinvoinnille. Sertifikaatti on yksi merkittävä virstanpylväs kymmenvuotisen toimintamme aikana, toimitusjohtaja Jaana Auvinen kertoo.

Ajankohtaiset teemat ja tapahtumat kannattaa tarkistaa osoitteesta www.punaturkki.fi. 22. huhtikuuta on Punaturkin virallinen silmätarkastuspäivä.

Tukea paikallistason eläinsuojelutyölle

Punaturkilla juhlavuoden jokainen kuukausi on oma teemakuukautensa. Esimerkiksi huhtikuu on ”Paperit kuntoon” -kuukausi, jolloin koirien perusteellinen terveystarkastus verikokeineen kustantaa vain 137 €.

15.4. on koirien joukkorokotuspäivä, jolloin rokotukset voi käydä hoitamassa ilman ajanvarausta klo 11-15. Tuolloin rokotuksen saa noin puoleen hintaan normaalitaksoista. Samana päivänä järjestetään hyväntekeväisyyskävely yhteistyössä Royal Caninin kanssa. Jokaisesta mukana olevasta koirasta Punaturkki lahjoittaa kilon kissan penturuokaa Kallan eläinsuojelulle.

22.4. on vuorossa silmätarkastuspäivä ajanvarauksella. Joka kuukauden toinen perjantai on joukkoröntgenpäivä. Lokakuun 28. järjestetään Pondera Hallilla Särkiniemessä Royal Caninin ja muiden yhteistyökumppanien kanssa epävirallinen koiranäyttely. Tapahtuman tuotosta lahjoitetaan kirsuluvun perusteella laskettu määrä kissojen kastrointeja ja sterilisaatioita Kallan eläinsuojelulle.

Huhtikuun teemana on ”Paperit kuntoon” -kuukausi, jolloin koirien perusteellinen terveystarkastus verikokeineen kustantaa vain 137 €.

Pieneläinvastaanotto Punaturkki

Satamakatu 20
70100 Kuopio
ma – to 8 – 18, pe 8 – 16
puh. 017 262 8890
info@punaturkki.fi
www.punaturkki.fi