Valikko Sulje

Pyöräilykauteen Pyöräpisteen kautta

Pyöräilysesonki on käynnistynyt vauhdilla ja valikoimat ovat nyt laajimmillaan. Tervetuloa tutustumaan tarjontaan, nykyisen pyörän keväthuoltoa unohtamatta, Tomi Inkeroinen vinkkaa.

Jo 1990-luvun alusta toimineen Puijon Pyöräpisteen palvelu perustuu yksilöllisyyteen ja todella laajaan valikoimaan, josta löytyy juuri sopiva kaksipyöräinen jokaiselle ajajalle. Jokainen liikkeestä hankittu pyörä on heti ajovalmis ja ammattitaitoinen huolto- ja korjauspalvelu myös pitää ne sellaisina.

Palvelua ja laajat valikoimat

Puijon Pyöräpisteessä asioivat mielellään niin pyöräilyä aloittavat, kuin siihen vihkiytyneet harrastajatkin.

– Tämä on toimintamme ydinjuttu, meillä keskitytään nimemme mukaisesti nimenomaan pyöräilyyn ja jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden – millaisella alustalla ajetaan, millaista matkaa ja millä vauhdilla.

Ammattitaitoinen pyöräammattilaisten tiimi auttaa valitsemaan kullekin asiakkaalle pyörän nimenomaan hänen tarpeidensa mukaan. Oikean pyörän valintaa helpottaa Pyöräpisteen todella laaja ja laadukas pyörävalikoima.

– Myymälässämme ei hukkaneliöitä paljon ole, sillä esillä on nytkin noin 250 erilaista pyörää, Puijon Pyöräpisteen yrittäjä Tomi Inkeroinen kertoo.

Työsuhdepyörällä töihin

Sähköpyörät ovat viime vuosina tehneet lopullisen läpimurtonsa. Akut kehittyvät pyörissä koko ajan paremmiksi ja toimintasäteet kasvavat sitä mukaa.

Puijon Pyöräpiste on myös sähköavusteisen pyöräilyn asiantuntija. Henkilökunta päivittää aktiivisesti osaamistaan vauhdilla kehittyvän teknologian mukaiseksi.

– Työmatkapyöräilyssä sähköpyörä on yhä useamman valinta. Työsuhdepyöriä on käytössä jo todella monessa yrityksessä ja organisaatiossa. Meidänkin asiakaskuntaamme kuuluu monen kokoisia työpaikkoja Kuopion kaupungista pienempiin yrityksiin.

Kaikille löytyy sopiva ratkaisu ja jos omalla työpaikalla ei vielä ole käytössä työsuhdepyöräetua, kannattaa asiasta vinkata työnantajalle. Ja työsuhdepyörän ei tarvitse olla pelkkä työmatkapyörä, se voi olla yhtä hyvin myös omassa vapaa-ajankäytössä, Inkeroinen muistuttaa työsuhdepyörän eduista.

Polkupyörästä on moneksi

Sähköpyörä ei kuitenkaan ole välttämättä kaikille se ykkösvalinta. Klassinen fillari on tekemässä vahvaa paluuta. Kuopionkin katukuvassa perinteinen polkupyörä on tuttu näky, eikä ihme.

– Kompaktin kokoisessa kaupunkikeskustassa on kätevä pyöräillä niin kouluun, töihin kuin harrastuksiin. Puijo ja monet muut luontokohteet ovat nekin aivan vieressä korkeuseroja ja maastoreittejä hakeville ja lähialueille on mukava huristella pidemmillekin kierroksille.

Pyöräily on koko perheen juttu ja tarjoaa mielekästä liikuntaa todella monipuolisesti. Puijon Pyöräpiste pitää omalta osaltaan pyörät pyörimässä, Tomi Inkeroinen kannustaa kaikkia kohti vauhdikasta mutta turvallista pyöräilykesää.

Kuopiossa polkupyöräilijälle riittää teitä, polkuja ja myös maastoa.

 

Puijon Pyöräpiste

Savonkatu 22, 70110 Kuopio
puh. 017 263 3273
ma – pe 10 – 17, la 10 – 14
info@puijonpyorapiste.fi
www.puijonpyorapiste.fi