Valikko Sulje

Pyykkisatama palvelee Itkonniemellä ja Leväsellä

Pesulapalvelujen lisäksi meillä on tarjolla vuokralaitteita erilaisiin puhdistustarpeisiin, Irina Kauppinen kertoo.

Pyykkisatama viettää tänä vuonna 30-vuotisen toimintansa juhlavuotta. Pesula on laajentanut toimintaansa avaamalla uuden toimipisteen vuoden alusta Leväselle.

Uusi toimipiste sijaitsee isojen teiden risteyksessä Leväsentie 21:ssä.
– Tähän on hyvät liikenneyhteydet joka suunnasta ja pihassamme on hyvät pysäköintitilat aivan sisäänkäyntimme vieressä, Pyykkisatama Oy:n yrittäjä Irina Kauppinen esittelee.
– Tällä laajennuksella halusimme tehostaa erityisesti eteläisessä Kuopiossa asuvien asiakkaidemme palvelua. Uudessa toimipisteessä on itsepalvelupesulaa lukuun ottamatta samat palvelut kuin Itkonniemelläkin. Ennen toiminnan aloittamista tiloissa tehtiin iso remontti ja nyt asiakkaita voidaan palvella uudistetuissa ja nykyaikaisissa tiloissa, Kauppinen kertoo.

Monipuolisia palveluja

Pyykkisatama tarjoaa ensiluokkaista pesulaatua ja luotettavaa palvelua niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Yritys tunnetaan monipuolisena pesulana.
– Pesulassa puhdistuvat matot, työvaatteet, tyynyt, täkit, verhot, ryijyt ja ulkovaatteet eli kaikki vesipestävät tekstiilit. Erityisosaamiseemme kuuluvat pöytä- ja lautasliinojen pesu ja mankelointi.
Pesulapalvelujen lisäksi Pyykkisatama vuokraa tehokkaita Kärcher-tekstiilipesureita ja höyrypesureita sekä lattianpesukoneita siivoustarpeisiin.
– Kehitämme jatkuvasti palvelujamme, ja valikoimaa on nyt laajennettu vuokratekstiileillä. Meiltä voi vuokrata edullisesti pyyhkeet ja puhtaan valkeat pöytäliinat.

Enemmän aikaa itselle tai yritykselle

Pyykkien nouto ja palautus onnistuvat helposti, kätevästi ja vaivattomasti yhdellä puhelinsoitolla. Pyykkisatamaan kannattaa ottaa yhteyttä myös silloin, kun yritys tarvitsee kumppania työvaate- tai pyykkihuoltoon.
– Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja tarjoamme sujuvaa ja puhdasta paikallista palvelua, Kauppinen kertoo hymyillen.

Pyykkisatama Oy

Itkonniemenkatu 27, 70500 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 9 – 13
puh. 017 263 3128

Leväsentie 21, 70780 Kuopio
ma – pe 10 – 17
puh. 044 989 4592
info@pyykkisatama.fi
www.pyykkisatama.fi