Valikko Sulje

Rehellistä rintaliivipalvelua

Nyt on oikea hetki hankkia alusvaatekaappiin rintaliivit kevään kirkkaissa väreissä, Talvikki Karttunen ja Johanna Nyyssönen kehottavat.

Käyttäjälleen sopivat alusvaatteet sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä.

Naisten alusvaatteisiin erikoistuneen Liivi Rusinin palveluperiaate on yksinkertaisen selkeä. Rintaliivit toimivat naisen vartalon mukaisesti silloin kun ne ovat oikean kokoiset ja oikean malliset, toteaa yrittäjä Talvikki Karttunen.

– Liivit ovat koko ajan ihoa vasten. Ne ovat silloin sopivat kun ne eivät tunnu miltään. Mikään ei ole niin inhottavan tuntuista kuin huonosti istuvat rintaliivit. Toki vääränlaisiinkin rintaliiveihin sopeutuu ja tottuu. Silloin ei osaa kaivatakaan muunlaisia.

Karttusen kokemuksen mukaan jopa niin moni kuin kolme neljästä käyttää vääränkokoisia tai käyttötarkoitukseen sopimattomia liivejä. Hän havainnollistaa asiaa vertauksella.

– Liian pieni kenkä puristaa ja aiheuttaa hiertymiä. Liian isoissa jalka hölskyy. Tai jos ottaa vanhat juhlaliivit urheiluliiveiksi, sehän on sama kuin lähtisi lenkille korkokengissä.

Vain sopivat liivit ovat hankkimisen arvoiset

Hankkimisen arvoiset Karttunen sanoo, että varmasti sopivia rintaliivejä ei oikeastaan saa muuten kuin erikoisliikkeen asiantuntemuksen avulla. Omin päin oikeanlaisten liivien hankkiminen voi jäädä puolitiehen.

– Ihmisen ihon tuntomuisti on noin puolen minuutin mittainen. Itsekseen kun sovittaa monta paria liivejä, ehtii jo unohtaa miltä ensimmäiset tuntuivat. Silloin mukaan eivät lähde ne liivit, jotka todella istuvat parhaiten, vaan ne, jotka ahdistavat vähiten.

– Meidän tarkoituksenamme on, että täältä hankittu liivi käytetään loppuun asti. Tuotteitamme käytetään todellakin pitkään, sillä laatu kestää. Oikeastaan tarkoitus on, että asiakkaan tarvitsisi käydä täällä mahdollisimman harvoin!

Alusvaatteet jokaiselle naiselle

Alusvaatteiden erikoisliike täytti viime vuonna 50 vuotta. Pitkän historian ansiosta asiakaskunta on hyvin laaja, Talvikki Karttunen kertoo.

– Meillä saattaa saman päivän aikana käydä kolmen tai neljänkin eri sukupolven edustajaa. Jokaisen naisen keho on yksilöllinen, ja se muuttuu iän myötä ja joskus lyhyessäkin ajassa. Siksi myöskään samanlaiset rintaliivit eivät sovi läpi elämän. Siinä mielessä kuppikokomerkinnän aakkosella ei ole kuin suuntaa antava merkitys.

Liivi Rusini

Puijonkatu 26, 70110 Kuopio
ma – pe 9.30 – 17.30
la 9.30 – 14.30
puh. 017 262 5140
kauppa@liivirusini.fi
rusini.fi