Valikko Sulje

Rentoa fiilistä ja meksikolaisia makuja

Burritoja on tarjolla neljällä eri täytteellä.

Kuopion Pancho Villa sijaitsee keskeisellä paikalla eli torin laidalla kauppahallin lähellä. Pancho Villa on suomalainen ravintolaketju, jonka ravintoloissa tarjotaan meksikolaisia ruokia tai meksikolaiseen suuntaan muunneltuja ruokia.

– Ruokalistaltamme löytyy pihvejä, salaatteja, tacoja, fajitaksia, burritoja ja paljon muuta. Ja maukkaat burgerimme ovat jo käsite makunsa ja kokonsa puolesta, yrittäjä Kari Vepsäläinen korostaa. Lasten oma menu puolestaan tarjoilee vähämausteisia vaihtoehtoja.

Lounasta tarjoillaan noutopöydästä kello 11 – 14 välillä. Lounaalla on myös tarjolla lounashintaisia lautasannoksia. À la Carte -listalta tilaamista ei ole sidottu kellonaikaan.

– Panostamme tuoreuteen ja lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin ja suosimme suomalaista tuotantoa. Ruuan logistiikkaketjun haluamme pitää mahdollisemman lyhyenä. Pihvilihoista lähtien leikkaamme raaka-aineet keittiössämme, ravintolapäällikkö Tiia Rossi kuvailee Pancho Villan keittiön toimintatapaa.

Keittiö valmistaa itse myös kaikki kastikkeet ja majoneesit, kuten esimerkiksi Pancho Villan suositun oman remu-kastikkeen. Ravintolapäällikkö Tiia Rossi kuvailee Panchon ilmapiiriä rennoksi ja joustavaksi perheravintolan tapaan.

– Meillä palvellaan viikon jokaisena päivänä, ja meille voit tulla syömään yksin tai yhdessä. Pancho Villa sopii mainiosti vaikka pienten perhejuhlien viettoon ja joulun alla pikkujoulujen pitopaikaksi. Muistat vain varata pöydän ajoissa! Rossi muistuttaa.

Pancho Villa

Puijonkatu 19B, 70110 Kuopio
ma – ti 11 – 20, ke – to 11 – 21, pe 11 – 23,
la 12 – 23, su 12 – 20
puh. 050 060 6078
www.panchovilla.fi