Valikko Sulje

Säännöllinen huolto pitää pumppaamot käynnissä

Pumput ja muut tuotteet löytyvät usein suoraan varastosta, kertovat yrittäjät Ari ja Jani Pursiainen.

Jätevesi-, sadevesi- ja perusvesipumppaamojen säännölliset tarkastukset ja huollot varmistavat pumppaamojen häiriöttömän toiminnan ja pidentävät laitteistojen elinkaarta. Sähkökonekorjaus Pursiainen Oy huoltaa ja korjaa pumppaamot yli 47 vuoden kokemuksella.

Pumppaamo on kiinteistön kannalta strategisen tärkeä paikka, joten säännölliset tarkastukset ja huollot ovat ylläpitäjän ja omistajan kannalta kustannustehokasta riskinhallintaa.

– Säännöllisellä vuosihuollolla pyritään estämään kalliita laiterikkoja ja pitämään pumppaamo toiminnassa ilman katkoksia, Sähkökonekorjaus Pursiainen Oy:n Ari Pursiainen korostaa.

Tarkastuskäynnit tehdään yleensä vuosittain riippuen pumppujen käyttötuntien tai tilan käyttötarpeesta. Käynnin yhteydessä käydään läpi pumppujen ja niiden hydrauliikkaosien kunto sekä ohjauskeskukset ja automatiikka. Lisäksi tehdään sähkötekniset mittaukset ja tarvittaessa pestään pumppaamo.

– Asiantuntijuus ja jatkuvuus sekä huolto- ja tarkastusdokumentteihin perustuva huoltohistoria ovat todella isoja etuja, kun pumppaamon elinkaarta seurataan suunnitelmallisesti.

Perusvesipumppaamon saneeraus käynnissä.

Yksilöllisiä saneerauksia

Pumppaamon käyttöikä on 10 – 20 vuotta. Sen jälkeen laitteet, rakenteet ja liitännät kaipaavat päivitystä ja uusimista. Saneerauksen jokainen kohde on suunniteltava omana projektinaan, sillä pakettiratkaisut ovat harvoin toimivia.

– Me tarjoamme vankan osaamisemme ja ratkaisumme pumppaamoiden yksilöllisiin korjauksiin ja saneerauksiin, Pursiainen sanoo.

Yrityksellä on myös myynnissä laaja valikoima eri valmistajien uusia pumppuja, venttiileitä, muita varaosia ja tarvikkeita useimmiten hyllytavarana. Myös automaatioon ja kaukovalvontaan on tarjolla erilaisia ratkaisuja.

Tällainen pumppu on jo uusimisen tarpeessa.

Sähkökonekorjaus Pursiainen Oy

Yrittäjäntie 26
70150 Kuopio
ma – pe 7 – 15.30
puh. 017 283 2166
www.sahkokonekorjauspursiainen.fi
www.facebook.com/sahkokonekorjaus.pursiainen