Valikko Sulje

Sambaa ja tähtitansseja Kunnonpaikassa

Tähtitansseissa esiintyvät Kari Vepsä, Meiju Suvas, Janne Tulkki (kuvassa) ja Johanna Debreczeni.

Kylpylähotelli Kunnonpaikassa pikkujouluaikaa vietetään 17.11. – 9.12. Perjantaisin juhlitaan Las Vegas & Sambic -iltaa ja lauantaisin nautitaan Tähtitanssin taikaa. Ohjelmanumerojen ja tanssimusiikin lisäksi tarjolla on iltojen teemoja mukailevat mahtavat buffet-illallispöydät.

Pikkujoulukauden perjantaisen Las Vegas & Sambic -illan sisältöä on hieman uudistettu viime vuodesta. Ilta sopii erityisesti yritysten ja yhteisöjen pikkujouluryhmille, mutta myös muille ”kaamosmielen karkottajille”.

– Ilta alkaa kello 18.30 ravintolavieraiden vastaanotolla. Erittäin monipuolinen buffet-pöytä tarjoaa monia makuja maailmalta ja osin myös kotimaisesta, perinteisestä joulupöydästä, Kunnonpaikan ravintolatoimen päällikkö Toni Sallinen esittelee.

Buffet-pöydän painotus on perjantaisin makuja maailmalta -tyyppinen ja lauantaisin suomalainen jouluruoka.

Ohjelmaosuuden avaa Markku Purho stand-up-taika-show, jonka jälkeen on vuorossa Aron & Cool companyn Elvis-show. Seuraavaksi esiintyvien Sambic-tanssijoiden tanssi-shown jälkeen on vielä toinen Elvis-show.

Sallisen mukaan myös koko henkilökunta on pukeutunut teeman mukaisesti. Ravintolassa siis riittää valoa ja kimallusta sekä reipasta menoa oikeaan Las Vegas -tyyliin.

Perinteinen buffet ja Tähtitanssin taikaa

Lauantai-ilta eli Tähtitanssin taikaa alkaa samaten kello 18.30 ravintolavieraiden vastaanotolla.

– Mahtavan buffet-pöydän anti noudattelee varsin perinteisen, kotimaisen joulupöydän tarjontaa, johon kuuluvat muun muassa laatikkoruuat ja ravintolan itse paistama, perinteinen joulukinkku. Tarjolla on myös ripaus muuta makumaailmaa. Molempien iltojen buffetit ovat elämyksellisiä, arjen luksusta tarjoavia kokonaisuuksia.

Kun on hyvin syönyt, jaksaa tanssia ja viettää pikkujoulua yöhön asti. Pikkujoulukaudella on lauantaisin aina eri artisti. Tanssimusiikkia tarjoilevat Kari Vepsä ja Onnenmaa, Meiju Suvas Show, Johanna Debreczeni sekä Janne Tulkki ja Tulinen sydän.

Lauantain Tähtitansseissa on luvassa kunnon tanssimusiikkia.

Sallinen vinkkaa, että molempiin pikkujoulutapahtumiin myydään myös majoituspaketteja, joihin kuuluvat buffet-ruokailu ja iltaohjelma.

– Pikkujouluillat ovat hyvin suosittuja, joten kannattaa varata liput ja majoituspaketit hyvissä ajoin ennakolta.

Pikkujouluiltamme tarjoavat piristävää ohjelmaa ja maittavaa ruokaa, ravintolatoimen päällikkö Toni Sallinen kertoo.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela
myyntipalvelu puh. 010 208 7276
myynti@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com