Valikko Sulje

Sanansa mittainen kumppani

Tilintarkastajan asiantuntemuksesta on paljon apua erilaisissa tilanteissa. Lakisääteisten tilintarkastuksen lisäksi palveluihimme kuuluvatkin neuvontapalvelut verotukseen, yritysjärjestelyihin sekä kirjanpitoon liittyvissä erityistilanteissa, Juha Tissari (vas.) ja Tuomo Sirviö kertovat.

Tilintarkastustoimisto Juha Tissarin toiminnan kulmakiviä ovat asiantuntijuus, ketteryys sekä luotettavuus. Parhaimmillaan tilintarkastaja onkin yrityksen johdon tärkeä ja luotettava keskustelukumppani.

Lakisääteisessä tilintarkastuksessa selvitetään, antaako tilinpäätös oikean ja riittävän kuvan tilikauden tuloksesta ja sen muodostumisesta, sekä kirjanpitovelvollisen taloudellisesta asemasta. Tilintarkastusta tehdään hyvässä yhteistyössä yrityksen kanssa.
– Sujuva ja mutkaton yhteistyö asiakkaamme kanssa on meille ykkösasia. Asiantuntijuuden lisäksi panostamme asiakaslähtöiseen palveluun, Juha Tissari kertoo.
Tilintarkastuksen aikana keskitytään asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä liiketoimintaan liittyvien riskien arviointiin.
– Kun tunnemme hyvin yrityksen ja sen liiketaloudelliset tavoitteet, pystymme osaltamme edistämään niitä, ja antamaan neuvoja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä sekä tukemaan johtoa päätöksenteossa, Tuomo Sirviö muistuttaa.

Laaja-alaista palvelua paikasta riippumatta

Yrityksen elinkaaren aikana vastaan tulee erilaisia tilanteita, jolloin asiantuntijoiden neuvot ovat tarpeen. Tilintarkastustoimisto Juha Tissarin palveluihin kuuluvatkin tilintarkastusten lisäksi myös neuvontapalvelut verotukseen, yritysjärjestelyihin sekä kirjanpitoon liittyvissä erityistilanteissa.
Vuodesta 2005, jolloin yritys perustettiin, kokonaan sähköiseen taloushallintoon siirtyneiden asiakkaiden määrä on lisääntynyt huomattavasti. Tämä mahdollistaa tilintarkastuksen suorittamiset halutessa kokonaan etänä. Yhteydenpito asiakkaan ja tilitoimiston kanssa onnistuu myös tarvittaessa helposti puhelimitse tai videoyhteydellä.
– Asiakkaamme sijaitsevat Savon alueella ja yhtiöllämme on asiakkaita myös toimialueen ulkopuolella, Juha Tissari kertoo.

Tilintarkastustoimisto Juha Tissari

Viestikatu 3, 70600 Kuopio
Juha Tissari, KHT, JHT
puh. 050 918 9345
juha@tissari.fi
Tuomo Sirviö, HT
puh. 044 732 5234,
tuomo.sirvio@tissari.fi
Toimisto
puh. 050 472 3655
toimisto@tissari.fi, www.tissari.fi