Valikko Sulje

Savon makein karkkikauppa

Karkkiosasto kruunaa kauppareissun, Jooa toteaa ja Iitu-äiti on samaa mieltä.

K-Citymarket Päivärannan makeisosastolla on talven aikana käynyt kuhina. Uudistunut ja upea makeispuoti kutsuu notkuvien herkkuhyllyjen äärille!

Ruokaostoksilla käymisen ei tarvitse olla pelkkä puuduttava arkirutiini, vaan iloinen ja elämyksellinen hetki. Tämä on tiedostettu K-Citymarket Päivärannassa jo pitkään. Kauppias Pasi Topparin johdolla ruokakauppaa kehitetään jatkuvasti uusien tuotteiden ja esillepanojen muodossa. Alati päivittyvät valikoimat takaavat sen, että jokaisella kauppareissulla asiakkaalle voidaan tarjota jotakin uutta. Yksi hyvä esimerkki tästä on jälleen vuoden 2021 hevi-osastoksi valittu hedelmä- ja vihannesosasto.

Kauppa kuin karamelli

Citymarketissa ei kuitenkaan ole jääty paistattelemaan menestyksessä, vaan mietitään koko ajan uusia tapoja palvella asiakkaita entistä paremmin ja monipuolisemmin.
Maaliskuussa valmistui kaupan uusi, upea makeisosasto. Savon makeimmaksi karkkikaupaksikin kutsuttu osasto on ulkoiselta olemukseltaan kuin karamelli ikään: värikäs, makea ja houkutteleva. Ja viimeistään laajat valikoimat saavat veden herahtamaan kielelle.
– Makeispuotimme elää vahvasti sesonkien mukaan. Laajan perusvalikoiman lisäksi sieltä löytyvät aina kausittain vaihtuvat makeiset sekä sesonkien kiinnostavimmat uutuudet, kauppias kertoo.

Monipuoliset makeisvalikoimat

Selkeä esillepano ja ryhmittely helpottaa asiointia ja avaralta osastolta on helppo löytää etsimänsä. Tai sitten bongailla kaikessa rauhassa itselle aivan uusia makeisia. Juuri valikoimien monipuolisuuteen halutaan panostaa kaupassa, joten Citymarketista löytyvät taatusti lääkkeet vaativaankin herkkunälkään.
– Asiakkaiden vaatimustaso kasvaa koko ajan ja meidän tehtävämme on vastata siihen. Upean henkilökuntamme työn tuloksena meillä on mahdollisuus kehittää palvelujamme ja tuotevalikoimaamme koko ajan paremmaksi. Siitä uusi makeispuoti on jälleen loistava esimerkki.
Onkin takuuvarma asia, että herkkuhyllyjen välissä seikkailevat mielellään niin nuoremmat kuin vanhemmatkin asiakkaat. Tyytyväistä palautetta onkin tullut jo nyt paljon.
-Tervetuloa ostoksille Savon makeimpaan karkkikauppaan, kauppias Toppari toivottaa.

Citymarket Päivärannan makeispuodista löytyvät aina sesongin parhaat herkut.

K-Citymarket Päiväranta

Päivärannantie 18, 70420 Kuopio
ma – su 7 – 22
puh. 010 5379600