Valikko Sulje

Silta kesän herkkuhetkiin

Tervetuloa ravintola Siltaan Tervossa, Sari Hallikainen toivottaa.

Viime vuonna järjestetyssä Pohjois-Savon parhaat ravintolat-äänestyksessä maakunnan herkkusuut äänestivät tervolaisen Ravintola Sillan kolmen parhaan joukkoon. Keittiö loihtii niin maukasta lounasta kuin lista-annoksiakin ja pitopalvelu hoitaa ammattitaidolla kaikenkokoiset tilaisuudet perhejuhlista yritystapahtumiin.

Tervon lounasravintola Silta on palvellut asiakkaitaan Tervossa elokuussa kolme vuotta. 56-paikkaisen Sillan asiakastilat koostuvat tilavasta ravintolasalista sekä kahdesta terassista, joista toinen on auringon ystäville piha-alueella ja toinen mieluummin varjossa viihtyville ravintolan edustalla. Kesäterasseilla nautiskellaan kesäisistä juomista sangriasta uutuusshotteihin ja nälkä pysyy loitolla keittiön maukkailla antimilla.

Laatuannoksia kesäiseen makuun

Yrittäjä Sari Hallikainen on iloinen hyvästä asiakaspalautteesta, mutta tietää että asiakkaiden luottamus vaatii paljon työtä.
– Alusta lähtien olen panostanut laatuun. Niin ravintolan sisustuksessa kuin ruoassakin rima nostettiin heti korkealle ja ilmeisesti olemme myös onnistuneet. Lähiseuduilla Silta on jo kaikille tuttu brändi, mutta sana on kiirinyt jo kauemmaskin. Nimittäin talvella pihaan pyrähti moottorikelkkaporukka syömään Rautavaaralta asti. Samoin kesällä näkyy moottoripyöräilijöitä ja muita matkailijoita. Pitkän matkan taittajat arvostavat hekin lähiseudun raaka-aineista valmistettua hyvää ruokaa viihtyisissä tiloissa, Sari kertoo.

Pitopalvelua suven juhliin

Silta ei ole vain lounaasta ja ala cartea. Sillan pitopalvelu palvelee joustavasti, ei vain Tervossa vaan myös Kuopiossa. Sari Hallikainen vastaa niin Autotalo Hartikaisen, Delta-Auton kuin Kiitolinjankin ravintolatoiminnasta, joten kuopiolaiset pitopalveluasiakkaat saavat Sillan palvelut tilaisuuksiinsa näiden kautta. Lisäksi tammikuussa avautuu vielä uusi ravintola.
– Tarjoamme laadukkaat catering- ja pitopalvelutuotteet kesän tilaisuuksiin niin yksityisille kuin yrityksillekin. Silta hoitaa myös yksityistilaisuudet kokouksista synttäreihin ja muistotilaisuuksiin, järjestettiinpä ne sitten asiakkaan tiloissa tai ravintolan tiloissa. Olemme aloittaneet myös ateriapalvelut, Sari Hallikainen kertoo.

Muhkea burgeri eri versioina on Ravintola Sillan kestosuosikkeja.

Ravintola Silta
Urheilutie 3, 72210 Tervo
puh. 040 187 2922
www.tervonsilta.fi