Valikko Sulje

Studio EveLiisa kuvaa ihmisiä eri elämänvaiheissa

Studio EveLiisan kuvauksissa saa ottaa rennosti, Eveliina Immonen lupaa. Oleskelunurkkauksessa voi tehdä viime hetken ehostukset ennen kuvausta ja halutessaan välillä hengähtääkin kuvaushetken aikana.

Studio EveLiisan yrittäjän Eveliina Immosen kameran etsimessä on yleensä ihminen – eri-ikäisiä ja eri elämänvaiheissa – niin juhlan kuin arjen hetkinä. Valokuvaajana tärkeimpänä ominaisuutenaan Eveliina pitää kykyä kohdata jokainen asiakas yksilönä. Kuvauksissa mennään aina asiakkaan ja tilanteen mukaan.
– Kysymysten kautta pääsen kiinni asiakkaan fiiliksiin ja odotuksiin. Siten osaan ehdottaa, millaista taustaa tai rekvisiittaa kuvauksessa voisi käyttää.
Kuvaustilanteessa Eveliina on läsnä ja täysillä mukana tilanteessa. Kuvaushetki rauhoitetaan aina yhdelle kuvaukselle kerrallaan eikä missään vaiheessa tarvitse hätäillä.
– Kuvaaminen saa olla hauskaa ja nautinnollista vaikka kuva tulisikin virallisiin käyttöyhteyksiin.
Pitkän kokemuksen tuoma varmuus ja kommunikaation avoimuus takaavat, että EveLiisan kuvat onnistuvat studiomiljöön ulkopuolellakin. Yrityksille Eveliina Immonen tarjoaa henkilöstö- ja kuvituskuvat pakettiratkaisuna.
– Henkilöstön kuvaaminen onnistuu myös paikan päällä yrityksen omissa tiloissa. Samalla reissulla voin kuvata esimerkiksi kuvitusmateriaalia todellisista työtilanteista.

Studio EveLiisa

Vuorikatu 25 AB2, 70100 Kuopio
puh. 050 358 5433
info@studioeveliisa.fi
Uudet nettisivut www.studioeveliisa.fi