Valikko Sulje

Suo itsellesi hetki hemmottelua

Studio Amilian tiimi valmiina palvelemaan. Parturi-kampaaja Jussi ja kosmetologi Elli (toinen vas.) Vuorelan toimipisteeltä sekä Kuopion toimipisteeltä parturi-kampaaja Anniina ja kosmetologi Nina. Milja työskentelee osan viikosta Vuorelassa, osan Kuopiossa.

Studio Amilia palvelee Kuopiossa Viestikadulla KPY Novapoliksen tornitalossa, jonne avattiin toimipiste syyskuussa. Myös Vuorelan toimipiste palvelee entiseen tapaan.
– Meiltä löytyvät laajat parturi-kampaamo- sekä kosmetologipalvelut. Viihtyisät tilat on suunniteltu koko perheen hyvinvointipaikaksi ja palvelemme ilolla kaikenikäisiä asiakkaita, yrittäjä Milja Antikainen kertoo.
Studio Amilian tuorein kasvo on maaliskuussa työt aloittanut SKY-Cidesco-kosmetologi Nina Tuomainen, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosmetologipalveluista kuten kasvo- ja käsihoidoista, geelilakkauksista sekä jalkojenhoidoista.
– Jalkojenhoito sekä jalkaterapia ovat vahva osaamisalueeni ja olen hoitanut muun muassa ikäihmisten jalkoja jo vuodesta 2004.
Tuomaisen käytössä ovat laadukkaat tuotteet, kuten esimerkiksi meikkitaiteilija ja kosmetologi Raili Hulkkosen By Raili -tuotesarjan meikit ja ihonhoitotuotteet.

Helppo asioida

Hoitolaan saapuminen on helppoa. Studio Amilia löytyy KPY Novapoliksen toisesta kerroksesta, verotoimiston vierestä. Käytössä on hyvät paikoitusalueet, jotka ilta- ja viikonloppuaikaan ovat maksuttomia. Hissillä pääsee hurauttamaan toiseen kerrokseen. Aukioloajoissa on huomioitu, että myös työssäkävijät ja yrittäjät saisivat varattua helposti hetken omalle hyvinvoinnille.
– Olemme avoinna sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sunnuntai on monelle yrittäjälle ainoa vapaapäivä, joten meille saa aikoja myös silloin. Nettiajanvarauksella varaus käy kätevästi, mutta meille voi myös soittaa, jos sopivaa aikaa ei löydy. Opastamme myös mielellämme puhelimessa, jos tarvitset apua sopivan hoidon valintaan.

Studio Amilia Kuopio
Viestikatu 7A, 2 krs., 70600 Kuopio
Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 044 526 9177

Studio Amilia Vuorela
Vänrikintie 2, 70910 Vuorela
ma – pe 9 – 17, muut ajat sop. mukaan
puh. 050 526 9177
info@studioamilia.fi, www.studioamilia.fi