Valikko Sulje

Suojaa auringolta jo keväällä

Farmaseutti Emmi Kettunen auttaa löytämään juuri oikean tuotteen monipuolisesta valikoimasta.

Asiantuntemus yhdistettynä todella monipuoliseen tuotevalikoimaan tekee Puijon Apteekista myös laadukkaan kosmetiikan palvelevan ostospaikan.

Kevät on usein aurinkoista aikaa. Auringossa helposti palavien on viisasta levittää aurinkovoidetta tai aurinkosuojan sisältävää hoitotuotetta kasvoihin ja muille paljaille ihoalueille, kuten kaulalle, huulille ja jopa korvanlehtiin.

– Aurinkosuojakertoimen sisältävä kasvovoide kannattaisikin ottaa jokapäiväiseen käyttöön vuodenajasta riippumatta. Apteekin Cerave-sarjasta löytyvät aurinkotuotteet sekä ihoa kosteuttavat ja puhdistavat tuotteet, Emmi Kettunen näyttää.

Luonnonkosmetiikka yhä useamman valinta

Puijon Apteekin kosmetiikkaosastolta löytyy lukuisia tuotemerkkejä, joita ei marketeista saa. Luonnonkosmetiikka on tärkeä osa tuotevalikoimaamme. Luonnonkosmetiikassa huomioidaan tuotteen koko elinkaaren vaikutukset ihmiseen ja luontoon. Käytössä on luomulaatuisia ja mahdollisimman vähän käsiteltyjä raaka-aineita ja tuotteita. Luonnonkosmetiikka on monelle paitsi ekologinen, myös terveyspohjainen valinta, etenkin jos on ilmennyt yliherkkyyttä synteettisille hajusteille, farmaseutti Emmi Kettunen kertoo.

Keskeisellä paikalla

Puijon Apteekki palvelee keskeisellä paikalla KYSin pääaulassa. Sairaalassa asioivat saavat tarvittavat lääkkeet ja muut tuotteet samalla reissulla. Puijon Apteekissa asioidaan aktiivisesti myös ilman sairaalakäyntiä. Aamuvirkuillekin sopivat aukioloajat, tavallista laajempi valikoima ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat tehneet siitä todellisen koko kansan apteekin.

 

Puijon Apteekki

KYS:n pääaulaPuijonlaaksontie 2 A70210 Kuopiopuh. 029 340 0290ma – pe 7 – 18, la – su 11 – 15puijonapteekki@apteekit.netwww.puijonapteekki.fi