Valikko Sulje

Suomen hehkein hevi

Riitan (vas.), Anjan ja Jarin kädenjälki näkyy vahvasti Suomen parhaaksi valitulla hedelmä- ja vihannesosastolla.

Citymarket Päivärannan hedelmä- ja vihannesosasto palkittiin viime vuoden lopulla vuoden parhaana. Eikä ihme, sillä herkulliset esillepanot suorastaan houkuttelevat ostoksille.

Citymarketin tunnuslause on Aikasi arvoinen kauppa. Perustarvikkeiden lisäksi asiakkaille halutaankin tarjota myös tavanomaista monipuolisemmat valikoimat sekä arjen elämyksiä. Tämä toteutuu hyvin Päivärannan hevi-osastolla, jossa niin tutummat tomaatit ja kurkut kuin hyvinkin eksoottiset hedelmät odottavat poimijaansa, kaikki silmiä hivelevästi esille aseteltuina.

Esillepanot inspiroivat

Palkintoperusteissaan K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki luonnehti seuraavasti:
– K-Citymarket Päivärannan heviosasto on aina, ajankohdasta riippumatta, hyvässä kunnossa. Se inspiroi ja ilahduttaa asiakkaita tuotteillaan ja kauniilla esillepanollaan jokaisen kaupankäynnin yhteydessä. Osasto elää vahvasti mukana sesongeissa ja valikoima koostuu aina kauden parhaasta tarjonnasta.
Upean yleisilmeen takana häärii kokenut kolmikko: Riitta, Jari ja Anja. Yhteensä yli 80 työvuoden kokemuksella he tietävät, kuinka osasto pidetään paitsi yleisilmeeltään näyttävänä myös tuoreena ja sesonkien mukaisena.
Anja, Riitta ja Jari kertovat, että menestyksen takaa löytyy kokemuksen lisäksi luovuutta ja innovatiivisuutta. He kehuvat keskinäistä hyvää yhteispeliä ja antavat kiitosta kauppias Pasi Topparille, joka on luottanut heidän visioonsa ja antanut mahdollisuuden ja myös resursseja osaston kehittämiseen. Näyttävät esillepanot eivät nimittäin synny hetkessä, vaan vaativat huolellista suunnittelua niin tuotteita tilatessa kuin osastoa rakentaessakin.

Tuoreus ja laatu ratkaisevat

Myös asiakkaat osaavat arvostaa lopputulosta ja myönteistä palautetta tulee henkilökunnalle päivittäin.
Kyse ei ole pelkästään osaston ulkonäöstä. Kaikki lähtee tuotteiden tuoreudesta. Ammattilainen tietää, mitä milloinkin kannattaa tilata ja uskallusta löytyy kokeilla välillä erikoisempiakin tuotteita.
– Kun hedelmät ja vihannekset asetetaan esille oikein, valmiina kokonaisuuksina, on asiakkaiden helppo inspiroitua ja poimia ne ostoskoriinsa, Anja tietää.
Osastolle onkin rakennettu erilaisia maailmoja, joita tullaan ihailemaan varta vasten. Päivärannan osaamiselle riittää kysyntää laajemminkin.
– Myös muista kaupoista tullaan tutustumaan hevi-osastollemme ja hakemaan oppia itselle, myymäläpäällikkö Jussi Sorsa kertoo.
Hevi-osaston tehokolmikko tekeekin työtään intohimolla. Siitä ei mennä, mistä aita on matalin. Viime kuukausina vihannesten ja hedelmien väriloiston keskellä on näkynyt talvinen teema ja valikoimissa on huomioitu niin kiinalainen uusivuosi kuin ystävänpäiväkin. Seuraavat suunnitelmat ovat jo työn alla.
– Koskaan en tee täysin samanlaista somistusta kahteen kertaan. Aina pitää keksiä jotain uutta, Jari kertoo, mutta ei vielä paljasta, mitä seuraavaksi on luvassa.

Sesongit otetaan huomioon paitsi valikoimissa myös somistuksissa.

K-Citymarket Päiväranta

Päivärannantie 18, 70420 Kuopio
puh. 010 537 9600
Myös Facebookissa ja Instagramissa