Valikko Sulje

Suomen parhaat kalakukot Kuopion torilta

Irene Partasen kalakukkoleipomon myyntipiste palvelemassa perinteiseen tapaan Kuopion torin itälaidassa keskikäytävän varrella. Asiakkaita palvelee Aleksi Komulainen.

Lukemattomat matkailijat nappaavat tänäkin kesänä joko torilta tai kauppahallista mukaansa tuoreen ja lämpöisen Irene Partasen kalakukon tuliaiseksi, lahjaksi tai omaksi matkaevääksi.

– Ahvenkukkomme voitti tammikuussa kalakukon leivonnan SM-kisoissa yrityssarjan. Mestaruuksia on vuosien varrella tullut lukuisia, joten laadusta ei passaa tinkiä. Teemme myös tilauskukkoja, jos tarpeen on normikoosta poikkeava kukko vaikkapa lahjaksi tai omiin juhliin. Räätälöimme mielellämme halutunlaisen kukon. Tilaus toki on syytä tehdä hyvissä ajoin, Janne Komulainen opastaa kalakukkoasioissa.

Herkkusuiden kohtauspaikka

Kalakukkoleipomo Irene Partasen myyntipisteellä Kuopion torilla riittää kesällä vilinää. Kauppaa tehdään vilkkaasti kalakukkojen lisäksi muistakin toriherkuista.

– Lihapiirakat, riisipiirakat ja munkit ovat aitokuopiolaista pikaruokaa. Korvien asennosta päätellen moni turisti piipahtaa ostoksille jo siksikin, että myyntipisteellä on mahdollisuus päästä aitosavolaisen murteen ja lupsakan kommunikaation vaikutuspiiriin, Irene Partasen myyntipisteeltä vihjaistaan pilke silmäkulmassa.

 

Kalakukkoleipomo Irene Partanen

Kuopion torin myyntipiste
ma – pe 8 – 18, la 8 – 15
Kauppahalli
ma – pe, la 8 – 15
Leipomon myymälä
Inkilänmäenkatu 19
ma – pe 7 – 16, la 8 – 12
Tilaukset:
Janne Komulainen puh. 050 370 4979
www.irenepartanen.fi