Valikko Sulje

Suomen suurin mekkovalikoima

 Aurinkoinen Kauppakatu kutsuu kesäkansaa! Piattacon palveleva väki astelee torin suuntaan: vasemmalta Jessika Hakala, Lila Juntunen, Piatta Miettinen ja Danya Kelo-Hampton. Kuvasta puuttuu jo lomalaitumille ehtinyt Anu Janttonen.

Kesän ihanimmat mekot sekä muut asut ja asusteet löytyvät Piattacósta Kauppakadulta. Monen kesämatkaajan reitillä Piattacó on tärkeä pysähdyspaikka, joka on avoinna kesällä myös sunnuntaisin.

Kesä innostaa pukeutumaan värikkäästi, tyylikkäästi ja persoonallisesti niin vapaa-aikana, lomalla kuin töissäkin. Kuopiossa vierailevat matkailijatkin tietävät, missä valikoimat ovat takuuvarmasti monipuoliset ja palvelukokemus positiivinen kaikenlaisille asiakkaille. Muodin ja pukeutumisen asiantunteva erikoisliike tunnetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Muotia suoraan maailmalta

Piatta Miettinen ei koskaan ole mennyt siitä, mistä rima on matalin. Pitkän linjan tekstiilialan ammattilainen haluaa tarjota asiakkailleen parasta. Piattacón suosio kertoo että, tavoitteessa on myös onnistuttu. Se on kuitenkin vaatinut, ja vaatii yhä edelleen, enemmän työtä kuin tavallisen kivijalkamyymälän pyörittäminen.

– Vuosittain teen messumatkoja Eurooppaan, esimerkiksi Madridin valtavat muotimessut kuuluvat aina ohjelmaani. Sen tarjonnasta silmäni on oppinut erottamaan laadukkaat uutuudet, jotka kiinnostavat asiakkaitamme Suomessa. Tuleepa joskus laitettua kuviakin kanta-asiakkaille jo paikan päältä!

Valinnoissaan Piatta suosii mielellään vastuullisesti toimivia pieniä perheyrityksiä. Näin koostuu valikoima kunkin sesongin muotia, mitä ei tässä laajuudessa muualta Suomesta saa. Tämä on tosiasia, jonka Miettiselle ovat kertoneet lukuisat asiakkaat eri puolilta.

– Joka kesä Piattacólla käy suuri joukko asiakkaita matkalla etelästä pohjoiseen tai toisinpäin. Olemme matkasuunnitelmassa merkitty pysähdyspaikka. Tämä on tietenkin parasta palautetta ja kertoo, että jotain on tullut tehtyä oikein. Valikoimamme ovat siis poikkeuksellisen laajat. Rohkenen väittää, että kaikki tarvittava naisen kesäpukeutumiseen löytyy meiltä, ja ellei löydy, sitä ei todennäköisesti edes tarvitse.

Mustavalkoisuutta ja vahvoja värejä

Jokaisella kesällä ovat omat trendinsä. Kuten muotimaailman tapana on, moni trendi on tuttu jo aiemmilta vuosilta. Tänä kesänä värimaailmaan paluun on tehnyt todellinen klassikko.

– Mustavalkoisuus on nyt iso trendi, mutta myös muita värejä on vahvasti pinnalla. Limenvihreä, turkoosi ja eritoten sininen näkyvät katukuvassa. Denim on sekin tullut uudestaan muotiin. Kuoseja on tietenkin valtava valikoima ja niissä kussakin omat värivaihtoehtonsa.

Piattacón hyllyille ja rekkeihin luodaan kattaus, josta löytyvät yksilölliset asukokonaisuudet trendejä seuraillen mutta asiakaslähtöisesti. Laajassa valikoimassa on runsaasti myös laukkuja, koruja, kenkiä, hattuja ja aurinkolaseja sekä huiveja, jalkineita unohtamatta.

Kauppakadulla Kuopion torin vieressä

Piattacó löytyy kivenheiton päästä maankuululta Kuopion kauppatorilta, sata metriä länteen sen lounaisnurkasta. Pukeutumisen erikoisliike palvelee kesällä myös sunnuntaisin.

Tilavassa myymälässä valikoimiin voi tutustua kaikessa rauhassa, mutta asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan kaikissa muotiin ja vaatetukseen liittyvissä asioissa. Asuihin ja asusteisiin voi tutustua myös verkkokaupassa, mutta laajin valikoima löytyy myymälästä.

 

Piattaco

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
kesäsunnuntaisin 11 – 15 30.6. – 28.7.
puh. 044 700 4600
info@piattaco.fi
piattaco.fi