Valikko Sulje

Sydämellisesti sinun

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Tervetuloa ostoksille, Anu (vas.) Lilja, Jessika ja Piatta toivottavat.

Piattacó on yksilöllisen muodin ja sydämellisen palvelun erikoisliike Kuopion keskustassa. Liikkeestä löytyy laaja valikoima muotia mallistoista, joita ei jokaiselta vastaantulijalta löydykään.

Kevään juhlasesonki lähestyy ja hiljalleen lämpiävät säät sekä aurinkoiset päivät ovat hyvä syy päivittää vaatekaappia. Piattacón monipuolisesta valikoimasta löytyvät jokaiselle upeat ja yksilölliset asut.
– Valikoimaa luodessa panostamme yksilöllisyyteen. Meiltä saa erilaisia vaatteita kuin mistään muualta. Kesäänkin olemme onnistuneet löytämään uusia brändejä, joita ei muualta Suomesta löydy, Piatta Miettinen kertoo.
Ja asiantuntevan henkilökunnan avulla valikoimista löytyvät jokaisen tyyliin ja vartaloon sopivat ja parhaita puolia korostavat asut.
– Meiltä löytyy myös paljon asusteita: koruja, kenkiä, laukkuja ja vöitä, jotka täydentävät kokonaisuuden.

Järjestä shoppailuilta!

Piattacóssa shoppailu onnistuu myös verkkokaupassa, ja sen kautta vaatteita myydään ympäri Suomen. Liikkeen uniikit valikoimat on siis huomattu myös kaupunginrajojen ulkopuolella.
Ostoksille voi tulla myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella. Mikäpä olisi mukavampi piristys, kuin private shopping -ilta tyttöporukalla?
– Olemme täällä valmiina palvelemaan kaikissa pukeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Kevään juhlia varten meiltä taitaa löytyä kaupungin laajin mekkovalikoima. Ja jokaista asiakasta palvelemme suurella sydämellä. Olisipa ihana saada juuri sinut meille palveltavaksi, juuri sellaisena kuin olet!

Piattacó

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
puh. 044 700 4600
info@piattaco.fi
www.piattaco.fi