Valikko Sulje

Syödään meksikolaiseen tapaan

Tervetuloa ruokailemaan, Juho ja Tiia toivottavat.

Kuopion Pancho Villa sijaitsee aivan torin laidalla, kauppahallin lähellä. Keskeisellä paikalla sijaitsevaan meksikolaisravintolaan on helppo poiketa. – Tervetuloa meille vaikkapa lounaalle, yrittäjä Kari Vepsäläinen toivottaa.

Päivittäin vaihtuvaa lounasta tarjoillaan noutopöydästä kello 11–14 välillä. Lounaalla on myös tarjolla lounashintaisia lautasannoksia, eikä à la carte -listalta tilaamista ole sidottu kellonaikaan.

Ravintolamme ruokalista on laaja, jotain jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Valikoimiimme kuuluvat tuhdit burgerit, mehevät pihvit, fajitakset, burritot, tacot ja raikkaat salaatit, Vepsäläinen kertoo.

– Panostamme tuoreuteen ja suosimme suomalaisia raaka-aineita. Lapsille on oma ruokalista, josta löytyy vähämausteisia vaihtoehtoja, ravintolapäällikkö Tiia Rossi kiteyttää.

Perhejuhlat ja pikkujoulut

Rossi kuvailee Pancho Villan ilmapiiriä rennoksi ja joustavaksi perheravintolan tapaan.

– Ravintolamme sopii mainiosti vaikka pienten perhejuhlien viettoon ja joulun alla pikkujoulujen pitopaikaksi. Muistaa vain varata pöydän ajoissa, Rossi muistuttaa.

– Ja mikäpä on mukavampaa kuin kokoontua kiireettömästi syömään sunnuntaisin, vaikka koko perheen kanssa ja pidemmän kaavan mukaan.

 

Pancho Villa

Puijonkatu 19B, 70110 Kuopio
ma – ti 11 – 20, ke – to 11 – 21, pe 11 – 23,
la 12 – 23, su 12 – 20
puh. 050 060 6078
www.panchovilla.fi